TERVIKLIKU HARIDUSE FOND SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 190 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

TERVIKLIKU HARIDUSE FOND SA hetkeolukord

Juba 190 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

11.05.2018 loodi Püha Johannese Kooli Sihtasutuse juurde sihtasutus Tervikliku Hariduse Fond.

Fondi loomise eesmärgiks on tegevuste lahususe põhimõttel eraldi Püha Johannese kooli

Sihtasutusest annetuste kogumine oma koolimaja ehituse toetuseks ning tervikliku hariduskäsitluse üldine arendamine ja levitamine Eesti koolimaastikul. Oluliseks tegevussuunaks on olnud koostööprojektide arendamine ja edendamine sarnastel väärtustel põhinevate kodumaiste ja rahvusvaheliste organisatsioonidega.

Sihtasutuse Tervikliku Hariduse Fond juhtorganiks on viieliikmeline juhatus.

Tegevused 22.-25. oktoobril 2022 toimus rahvusvaheline konverents „Olla inimene: elu- ja hariduskäsitlus kriisiajal“. Lisateave ja kava veebilehel https://konverents.pjk.ee/et.

Konverents keskendus inimeseks olemise sügavamale tähendusele humanitaarteaduste ja pedagoogika kontekstis. Koroonakriis, keskkonnakriis, Ukraina sõda ja energiakriis kutsusid esile küsimuse, kuidas jumaliku kuvandiga toime tulla suurte muutuste, stressi, ohu ja trauma õhustikus ning kuidas kristlik teoloogia ja pedagoogika nendele väljakutsetele reageerib. Konverentsil arutleti inimeseks olemise üle, inimese rolli üle hariduses, moraaliõpetuse tähenduses ning õpetamise ja õppimise protsessis. Ettekannetele lisandus sünkroontõlge ning ürituse raames toimusid kontsert ja rühmatöötoad, mis pakkusid võimalust süveneda erinevatesse vaatenurkadesse ja temaatikatesse.

See konverents oli osa konverentside sarjast, mida Püha Johannese Kool ja Tervikliku Hariduse

Fond on korraldanud koostöös Arvo Pärdi Keskusega. Konverentsi toimumise ajal olid varasemate ettekannete salvestused kättesaadavad YouTube'is.

Konverentsi videovalik on ka Youtube’is üleval. Täname toetuse eest kooli meediatiimi, kes aitas kaasa esitlusloendite loomisele, nii originaalis kui tõlkega, nii et konverentsi sisust ja veidi ka õhkkonnast saavad osa needki, kes ise kohal polnud.

Konverentsi esitluste vaatamiseks on valida kolme keele vahel:

RUS https://www.youtube.com/playlist...

EST https://www.youtube.com/playlist...

ENG https://www.youtube.com/playlist...

Tervikliku Hariduse Fond sai 2022. aastal 2000 eurot toetust Eesti Kultuurkapitalilt Birgit

Pählapuu klaasinäitus "Inimene olla - mõttepaus" korraldamiseks, näitus toimus Arvo Pärdi

Keskuses. Toetus kattis 17 klaaskuuli valmistamise ja ülesseadmise kulud Arvo Pärdi

Keskuses. Näituse eksponaadid kingiti konverentsi viimasel päeval esinejatele.

Tulevikuvisioon

Fond plaanib 2023. aastal pakkuda mitmeid elamuspõhiseid ja sissepoole pööratud süüvimislaagreid ehk retriite, mis keskenduvad vaimsele ja psühholoogilisele heaolule.

Tervikliku hariduse eesmärk on kogu isiksuse areng: inimese ihuliste, hingeliste, sotsiaalsete ja vaimulike võimete ja omaduste igakülgne edenemine. Meie aja elu ei nõua mitte üksnes isiksuse mitmetahulist, vaid ka terviklikku arengut. Oluline on haridusinnovatsioon ja just terviklik, st füüsilise, sotsiaalse, intellektuaalse, emotsionaalse ja vaimse õpikäsitluse soodustamine ja

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.