TULEVIKU HARIDUSE SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 209 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TULEVIKU HARIDUSE SA hetkeolukord

Juba 209 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tuleviku Hariduse Sihtasutus on loodud 17.10.2018 ja kantud mittetulundusühingute ja sihtasutuste registrisse 29.10.2018.

Sihtasutuse eesmärk on toetada õpilaste, õpetajate ja haridusasutuste arengut. Meie fookuses on tervikharidus, mis väärtustab inimese sisemist kasvu ja terviklikku arengut. Soovime, et tulevikus omandatakse ja rakendatakse koolihariduses senisest enam oma emotsioonide ja mõtete teadliku juhtimise oskusi, lugude kaudu õpetamist ning loodusest inspireeritud ettevõtlikkust.

Sihtasutus tegeles 2022. aastal erinevate kursuste arendamise, täiendamise ja pakkumisega. Augustis toimus noortelaager 9-12 klasside õpilastele. Sügishooajal toimusid koolitused „Avasta iseennast“ 5-8 klassidele ning „Enda emotsioonide ja mõtete juhtimine“ ja „Ärevusest priiks 9-12 klassile. Detsembris toimus õpetajatele suunatud koolitus „Õpetamisrõõm ja loomulik autoriteet“. Samuti tehti mitmeid koolikülastusi ning analüüsiti kursuste tagasisidet ja õppemeetodeid. Sihtasutus pakkus ka lugude kaugu õpetamisel põhinevat tervikliku õppe programmi ning tegeles selle raames ka õppematerjalidena kasutusel olevate Gunter Pauli lastelugude tutvustamise ja müügiga Eestis.

Suurim muutus 2022. aastal oli seoses Lilleoru Põhikooli tulekuga SA alla alates 01.08.2022. Sellega seoses lisandusid sihtasutusele koolipidaja kohustused ja vastutus alates palgalistest töötajatest, õppekavade haldamisest kuni ruumide korrashoiu ja toitlustamise tagamiseni. Seoses põhikooli liitumisega oli sihtasutuses 2022. aasta teisest pooles tööl osakoormusega 10 inimest, koolis õppis 33 last. 2022. aasta talvel toimus riikliku järelvalve raamis ka Lilleoru kooli külastus haridus- ja teadusministeeriumi esindajate poolt.

Seoses kooli lisandumisega muutus oluliselt ka kogu sihtasutuse eelarve loogika alates õppemaksude haldamisest kuni riigieelarvelise toetuse planeerimiseni.

Olulisel kohal oli ka sihtasutuse tegevuste ja protsesside läbivaatamine, täpsustamine ja täiendamine. Toimus programmide nimetuste ja tutvustavate tekstide uuendamine.

Prooviti uusi lähenemisi turunduses ja töötati välja sihtasutusele uus kodulehekülg www.tervikharidus.ee ning uus visuaalne identiteet, s.h logo. Need tegevused toimusid projekti “Digiturunduse ja digitaalsete tegevuste arendamine” raames (Põhja-Harju Koostöökogu ja

PRIA). Projekt jätkub ka 2023 ja selle eesmärgiks on tõsta Tuleviku Hariduse SA turundusvõimekust ning mitmekesistada pakutavate teenuste läbiviimise viise.

Sihtasutuse põhitegevuse tulud 2022. majandusaastal olid 77 107 eurot ja tulem -20 074 eurot. Tulude ja kulude täpsem struktuur on kajastatud tulemiaruandes. 2022 netovara suurus oli -7 584 eurot, mis jääb alla netovara miinimum nõude.

Juhatus on analüüsinud 2022. aasta negatiivset netovara ja otsustanud netovara defitsiit katta 2023. aasta esimese poolaasta jooksul.

Seisuga 30.04.2023 on netovara positiivne summas 1 707 eurot ja 2023. aasta plaanitakse lõpetada positiivse netovaraga.

Muutus ka sihtasutuse juhatuse koosseis. Juhatuse liige Marika Aalja loobus juhatuse liikme rollist ning keskendus Lilleoru Põhikooli direktori rollile.

2023. aastal plaanitakse arengutega jõulisemalt edasi liikuda ning tuua turule nii uus kursusi kui toetada Lilleoru Põhikooli arenguid.

Kristiina Tõnnisson

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.