SAAREMAA GOLF AND COUNTRY CLUB SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 151 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

SAAREMAA GOLF AND COUNTRY CLUB SA hetkeolukord

Juba 151 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

.

SA Saaremaa Golf & Country Club klubi tegevuse eesmärkideks on golfimängu viljelemine, edendamine ja arendamine tervisespordi tasemest kuni võistlusspordini ning oma liikmete ühiskondliku ja kehalise aktiivsuse tõstmine. Samuti ka edendada ja julgustada Klubisse kuulumist, luua keskkond liikmete rõõmuks ja heaoluks ning pakkuda ja hooldada sobivaid klubiruume ja nendega seotud mugavusi.

Liikmelisus:

Hooaja jooksul kuulus klubisse 352 golfimängijat, kellest 69% on mehed, 31% naised.

Noorte töö:

Noorte töö suureks eesmärgiks on tekitada Saaremaale üks suurimatest golfikeskustes Eestis, kus Saaremaa lastel (ja suviti või koolivaheaegadel ka külalistel) oleks võimalik golfiharrastusega tegeleda ning treenida; lisaks kõigele eelnevale on eesmärgiks tõsta Saaremaa noorte mängutaset sedavõrd, et tänu oma golfimängu tasemele oleks noortel võimalik saada USA/UK ülikooli, seda just golfistipendiumi toel.

Klubi on sõlminud kokkuleppe treeneri Helge Munck, kes viis läbi golfitreeninguid täiskasvanutele ja lastele.

Sportlikud saavutused:

Hooaja parimad tulemused saavutas Karola Soe kes tuli Eesti mestrivõistlustel esikohale.

Klubi selgitas välja septembris klubi meistrid. Meestest võitis Kaupo Pastak, naistest Triin Raudsepp. Parim juuniordest oli Kris Kuusk.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.