PRACTICAL CONSCIOUSNESS SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 370 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

PRACTICAL CONSCIOUSNESS SA hetkeolukord

Juba 370 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Practical Consciousness Sihtasutus (edaspidi Sihtasutus) asutati 02.07.2021 ning kanti registrisse 07.07.2021. Sihtasutuse asutaja on Ingvar Villido.

Sihtasutus eesmärgiks on aidata kaasa humaansuse kasvule maailmas Ingvar Villido Ishwarananda “Practical Consciousness” meetodi edasiandmise kaudu. Eeltoodu väljendub läbi isiku oskuste oma teadlikkuse ja teadvuse omaduste rakendamise igapäevases elus, mis toob kaasa selle, et inimene muudab oma elu ise ning paljude inimeste muutus toob kaasa muutusi ka ühiskonnas.

Eelnimetatu on Sihtasutuse missioon, mis viiakse ellu peamiselt õppetegevuse teel ning õpetamisega seotud tegevuste toetamist kaudu. Sihtasutus tegutseb avalikes huvides, st tegutsemise eesmärk on seotud ühiskonna üldiste huvidega ning ei ole seotud kitsa isikute ringi huvidega.

Eesmärgi saavutamiseks on Sihtasutusel järgmised funktsioonid: 1. õppetegevuse korraldamine ja igakülgne toetamine, sh loengute, koolituste, jt sündmuste korraldamine; 2. rahvusvaheline koostöö era- ja avalikõiguslike organisatsioonidega Sihtasutuse eesmärgi elluviimiseks; 3. rahvusvahelise koostöövõrgustiku juhtimine, õppeasutuste töö koordineerimine; 4. “Practical Consciousness” meetodi õpetajate väljaõppe korraldamine; 5. õpetusega seotud trükiste ja teoste väljaandmine.

Sihtasutus on loomas rahvusvahelist koolide võrgustikku ja välja arendamas unikaalset ning terviklikku õppesüsteemi, et toetada igat inimest tema arenguteel. Alates Sihtasutuse asutamisest on ühing teinud vajalikke ettevalmistusi Practical Consciousness erinevate tasemete õppetegevuse koondamiseks Sihtasutuse alla. 2021. aastal koolitati välja aastase intensiivõppe programmi raames üle 30 uue Practical Consciousness I & II taseme õpetajat kaheksast riigist eesmärgiga viia need teadmised suurema hulga inimesteni erinevates riikides. 2022.a. veebruaris toodi Practical

Consciousness (endine Teadliku Muutuse Kunst) koolitustegevus Sihtasutuse alla.

Sihtasutuse 2021/2022 majandusaasta põhitegevuseks oli Practical Consciousness I-V kursuste läbiviimine. 2021/2022 majandustegevuse suhtarvudena toome välja kaks näitajat järgnevalt: • lühiajaliste võlgnevuste käibekordaja 9,31 • maksevõime kordaja 0,41

Täna töötab Sihtasutuses 5 töötajat ja keskmine töötajate arve majandusaastal oli 4. Palgakulud kokku koos sotsiaalmaksudega moodustasid 117 928 eurot. Juhatuse ja nõukogu liikmetele juhatuse ja nõukogu liikme tasu ei makstud. Juhatuse liikmele maksti töötasu brutosummas 18 000 eurot.

Sihtasutuse juhtkonna hinnangul on makromajanduse mõju antud hetkel Sihtasutuse tegevusele pigem tagasihoidlik, sh ei ole sihtasutusel EURIBOR’ga seotud kohustusi. Ukrainas toimuva sõja mõju alles hakkab järk-järgult Eestini jõudma ja hinnangut sõja võimaliku mõju kohta sihtasutuse järgmiste perioodide finantsnäitajatele anda ei ole võimalik.

2023. aastal plaanitakse jätkata Sihtasutuse missiooni edendamist ja Practical Conscousness meetodi levitamist. Lisaks Eest Sihtasutusele, on asutamisel mitmel pool üle maailma Practical Consciousness organisatsioonid, mille eesmärgiks on Sihtasutuse missiooni edendamine teistes riikides. Nii on 2021/2022 aastaaruande koostamise hetkeks loodud vastavad organisatsioonid Ameerika

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.