VKG OIL AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
REGISTER OÜ juhatuse liikmele saadeti kiri, milles on väidetavalt kaasas dokument. Lingile klikates avaneb Dropboxi aken ja palutakse sisestada oma kasutajatunn

Küberid ründavad jälle! Seekord kaaperdades suurettevõtte nime

REGISTER OÜ juhatuse liikmele saadeti kiri, milles on väidetavalt kaasas dokument. Lingile klikates avaneb Dropboxi aken ja palutakse sisestada oma kasutajatunnus ja salasõna. Saatjaks oli pealtnäha VKG OIL AS töötaja. Register OÜ juhatuse liige Marie Rosin on sel teemal piisavalt kogenud ning oma kasutajatunnuseid ei avaldanud, küll aga soovib ta hoiatada teisi. Nüüd saabus ka kiri kõnealuselt VKG OIL AS töötajalt infoga, et tema nimel saadeti selline petukiri. Igasuguste imelike kasutajatunnuste küsimiste korral tuleb alati kaaluda küsimise põhjendatust, uurida küsijalt järele mõne muu kanali kaudu (nt telefonitsi), mitte vastusena kirjale ning vaadata küsija tausta. Kas on temaga midagi kokku lepitud, kas ootate temalt mingit infot/kirja, miks ta ei saatnud infot ilma salasõna küsimata jne? Au ja kiitus ka VK OIL AS IT osakonnale, kes kiirelt probleemile jälile sai ning pahalaste kurjadest tegudest märku andis!
VKG on suurim põlevkivi töötleja Eestis ning juhtivaid põlevkiviõli tootjaid maailmas. Aastas töötleb VKG 1,7 miljonit tonni põlevkivi. 2008.a müüs ettevõte 220 tuhat tonni põlevkiviõli, millest ekspordiks läks ligi 150 tuhat tonni. Viru Keemia Grupp annab tööd 1 777 inimesele ning üheskoos teeniti mullu ligi 20 miljonit eurot puhaskasumit. Salasõnade õngitsemisest kirjutasime ka päev varem   • Tahad rohkem teada? Vaata seda ettevõtet Inforegistris lähemalt!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.