RUUDU PRODUTSENDID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?

RUUDU PRODUTSENDID OÜ rohkem näosaadet ei tee

"Sellist fenomeni ma Hispaaniast pärit algformaadist "Tu cara me suena” Eestis ei oodanud," tunnistab Kaupo Karelson. "Aga midagi läks väga õigesti, et igal pühapäeval otsustab veerand miljonit eestlast seda vaadata. Ma ei ole väga sentimentaalne tüüp, aga pühapäevale lähen küll vastu kerge kahjutundega, sest kuldse hooaja finaal tõmbab sellele projektile joone alla," kinnitab ta Õhtulehe veergudel kuuldusi, et näosaate kuldne hooaeg on viimane. Lisaks saadete tootmisele tegeleb Kaupo Karelson ka mitme äriühingu juhtimisega nign seepärast vaatame, kuidas tal juhitöö läheb. Kaupo Karelson alustas äritegevusega juba 22 aastat tagasi, olles tol ajal 23-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 17 ettevõtet, millest täna on 7 ettevõtte juhatuses ja 2 neist on aktiivse majandustegevusega (sh. käibemaksukohuslased). Kaupo Karelson on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus
  • Telesaadete tootmine
  • Teadus- ja arendustegevus muude loodus- ja tehnikateaduste vallas
  • Kinofilmide ja videote tootmine
  • Teadus- ja arendustegevus biotehnoloogia vallas
  • Põhifarmaatsiatoodete tootmine
  • Muud juriidilised toimingud
  • Lavakunsti abitegevused
  • Kinofilmide, videote ja telesaadete levitamine
Kaupo Karelsoni juhitavate ettevõtete varad ja finantsid 2017. aastal Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 25 441 eurot Käibed kokku: 1,9 miljonit eurot Kasumid kokku: 56 596 eurot Töötajad kokku: 31 Suurim palgamaksja: RUUDU PRODUTSENDID OÜ 2018. aasta prognooskäibed kokku kõikides ettevõtetes: 1,7 miljonit eurot Kaupo Karelson juhitud endistest ettevõtetest, on täna kõige edukam TARTU ÜLIÕPILASKÜLA MTÜ, mille prognooskäive selleks aastaks on 979 200 eurot. Kaupo oli selle ühingu juhatuse liige 19 aastat tagasi, juhtides tol ajal ettevõtet kokku ligikaudu 3 aastat. Viimati lahkus Kaupo Karelson 2 aastat tagasi ettevõttest BTD MEDIC OÜ, jõudes juhtida seda 12 aastat. Ettevõte on tänaseks Äriregistrist kustutatud. Täna on Karelsoni edukaim ettevõte RUUDU PRODUTSENDID OÜ, mis on tegutsenud juba 11 aastat. RUUDU PRODUTSENDID OÜ valdkond on telesaadete tootmine ning teiste põnevate tegemistele lisaks tootis firma mitu head aastat saadet "Su nägu kõlab tuttavalt". Samal alal tegutseb 2018. aasta seisuga kokku 98 ettevõtet, mis annavad tööd kokku 261 inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on 11,1 miljonit eurot. RUUDU PRODUTSENDID OÜ käive moodustab 2018. aastal turuosast 14 protsenti. RUUDU PRODUTSENDID OÜ varad ja finantsid 2017. aastal
  • Ühe töötaja tootlikkus: 62 986 eurot
  • Kasumimarginaal: -4 protsenti
  • Töötajate arv suurenes 17 töötaja võrra
  • Käive tõusis: 10 protsenti
Viimase viie aasta jooksul on ettevõte jäänud aga kahjumisse 940 euroga, tehes selleks käivet kokku 7,97 miljonit eurot. RUUDU PRODUTSENDID OÜ teine juhatuse liige ja asutaja Olavi Paide alustas äritegevusega juba 12 aastat tagasi, olles tol ajal 36-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 3 ettevõtet, millest täna on 3 ettevõtte juhatuses ja 2 neist on aktiivse majandustegevusega (sh. käibemaksukohuslased). Kõikidest Kaupo Karelsoni juhitavatest äridest saab eriti hea ülevaata, kui kasutada Inforegistri täislahendust.  

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.