SECURE CONSENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Munitsipaalpoliitik, e-residentsuse idee autor ja ettevõtja Taavi Kotka on asunud maikuus juhtima JIO ESTONIA OÜ-d. Mida see firma täpsemalt tegema hakkab, pole

JIO ESTONIA OÜ: Taavi Kotka uus äri

Munitsipaalpoliitik, e-residentsuse idee autor ja ettevõtja Taavi Kotka on asunud maikuus juhtima JIO ESTONIA OÜ-d. Mida see firma täpsemalt tegema hakkab, pole veel teda. Kotka on erinevate organisatsioonide eesotsas olnud juba aastas 2000, kui temast sai HARIDUSE INFOTEHNOLOOGIA SA nõukogu liige. Tema teada-tuntud tegemiste hulgas on NORTAL AS-i juhatuse liikme amet, muuhulgas peeti teda kogu ettevõtte ideedegeneraatoriks. Omal ajal räägiti  NORTAL AS-i  juhtidest Priit Alamäest ja Taavi Kotkast kui Eesti parimast äriduost. See ettevõte on üles ehitanud suure osa Eesti e-riigist ning kahel mehel läks koos toimetades pööraselt hästi. 5 aastat tagasi pöörasid Alamäe ja Kotka aga omavahel lõplikult tülli. Kotka on töötanud ka töö Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi asekantslerina, kus ta pani aluse Eestile au ja kuulsust, aga ka probleeme toonud e-residentsuse programmile. Täna juhib Kotka 3 töötajaga PROUD ENGINEERS OÜ-d, mille deklareeritud käive oli mullu 178 000 eurot. Selle kõrvalt leiab ta ka aega, et olla Viimsi vallavolikogu esimees. Kui vaadata aga Kotka LinkedIni profiili, võib uskuda, et ta veedab hea osa oma ajast ka Brüsselis. Nimelt töötab ta kõigele muule lisaks ka Andrus Ansipi nõunikuna. Soovime Kotkale uue firma JIO ESTONIA OÜ vedamisel tuult tiibadesse.   • Otsid tublisid ettevõtteid kliendiks? Telli turundusnimekiri!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

SECURE CONSENT OÜ tegevusaruanne 2022

Secure Consent OÜ (edaspidi: ettevõte) on asutatud 29.05.2018.  Ettevõtte investeeris majandusaastal finantsinstrumentidesse.
ssb.ee
Secure Consent OÜ (edaspidi: ettevõte) on asutatud 29.05.2018. Ettevõtte investeeris majandusaastal finantsinstrumentidesse.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.