MAAGIAPOOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ostes netist kaarte, tekib küsimus: “Mida ma siis ikkagi tegelikult saan?”Väga otse ja jultunult väljendudes: “Saad seda, mille eest maksad!”Väga kuulsast Hiina

Kuidas veenduda, et ostad originaal tarokaarte?

Ostes netist kaarte, tekib küsimus: “Mida ma siis ikkagi tegelikult saan?”
Väga otse ja jultunult väljendudes: “Saad seda, mille eest maksad!”
Väga kuulsast Hiina onlainkeskkonnast saab osta tuntud nimedega kaarte, mille kvaliteet on üsna kohutav.
Nende hinnaks kujuneb 7-8 euro ringis, eestis müüakse neid 15-20 euroga, nad on väikesed ja tihti on seetõttu nendel olev kiri loetav vaid luubiga. Õhukesest materjalist ja kergesti kuluvad kaardid ei sobi kindlasti igapäevaseks kasutamiseks ja kindlasti mitte neile, kes kasutavad kaarte oma töös.
Kõnealusest keskkonnast tellides teab igaüks, et tulemas on “hindaväärt kaup” ja mis seal ikka toriseda.
Olukord muutub, kui tellid kaardid mõnest, justkui väärikast, kohalikust poest ja pakomaati prantsatab seesama mikrokirjadega peopesasuurune kaardipakk. 

Väga erandlikud on tarod või oraaklid, millel pole kaasas kasvõi kõige lihtsamat raamatukest. 
Tarosid tundes pole raamatut ehk vajagi, oraaklitega on aga keerulisem lugu.
Oraakli näol on alati tegemist kelegi visiooniga millestki ja kui sellega seletust ei kaasne, olete saanud lihtsalt paki ilusaid pilte.
Kõige lihtsam viis selgust saada, millele oma raha hakkad kulutama, on küsida, kas kaartidega on kaasas raamat. 
Kui “raamat” on mingi link või QR kood, siis võib olla peaaegu kindel, et tegu on õhukesel paberil Aasiast pärit toodanguga.
Palju reedab ka pakend. See on küll veidi libedam tee, sest ka palju originaalkaarte on tavalises kahest otsast avanevas karbis.
“Made in China” jällegi vastupidi EI TÄHENDA ilmtingmata järgi tehtud kaarte. Mitmed kuulsad kaarditootjad lasevad oma kauba Hiinas tükkida ja loomulikult kirjutatakse see seal suurelt karbile. 
Kaartidel on tavaliselt ISBN number, mis on oma olemuselt triipkood.
Loomulikult on olemas kaarte millel pole kaasas raamatut, pole ISBN numbrit ja esineb originaalkaarte, millel on karbil ka QR kood. 
Kokkuvõttes keeruline lugu. Valige hoolega enne kui ostate ja küsige müüjalt nõu ja abi.  
Töö ja aeg, mis kulub ühe kaardipaki loomiseks ei ole sugugi väike. 
Mõned kaardipakid on läbinisti kunstiteosed. 
Kummardused imelise töö tegijatele 

“Ei ole mõistlik maksta liiga palju, kuid halvem on maksta liiga vähe. Kui maksate liiga palju, kaotate natuke raha – see on ka kõik. Kui maksate liiga vähe, kaotate mõnikord kõik, sest ostetud asi ei ole sobilik selleks, mille jaoks Te ta ostsite.”

― John Ruskin

Maagiapood müüb AINULT originaalkaarte.

https://maagiapood.ee/ennustuskaardid

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

10 asja, mida sa pead teadma, enne kui hakkad maagiaga tegelema

Maagia on salapärane ja intrigeeriv maailm, mis on paelunud inimesi läbi aegade. Kui soovid maagiaga tegelema hakata, on oluline olla teadlik selle olemusest ja
ssb.ee
Maagia on salapärane ja intrigeeriv maailm, mis on paelunud inimesi läbi aegade. Kui soovid maagiaga tegelema hakata, on oluline olla teadlik selle olemusest ja mõjust, et saaksid seda vastutustundlikult praktiseerida. Siin on 10 olulist asja, mida peaksid teadma enne maagiaga tegelema asumist: Maagia põhialused: Enne maagiaga alustamist uuri erinevaid maagiakoolkondi ja -traditsioone. Aru saamine maagia põhialustest aitab sul valida endale sobiva tee ja suuna. Energia kasutamine: Maagia hõlmab energia juhtimist ja kasutamist. Õpi erinevaid meetodeid energia keskendamiseks ja

Maagilised rituaalid ja nende tähendus

Maagilised rituaalid on olnud inimkonna ajaloos alati olulised, olgu siis religioossetel, spirituaalsetel või isiklikel eesmärkidel. Need rituaalid aitavad luua
ssb.ee
Maagilised rituaalid on olnud inimkonna ajaloos alati olulised, olgu siis religioossetel, spirituaalsetel või isiklikel eesmärkidel. Need rituaalid aitavad luua tähendust, suurendada keskendumisvõimet ning aidata meil ühendust luua üleloomuliku ja universumi jõududega. Allpool on mõned maagilised rituaalid ja nende tähendus, mis võivad sulle huvi pakkuda: Küünlateraapia: Küünlad on maagilistes rituaalides laialt levinud vahendiks. Erinevatel värvidel ja küünla leekidel on erinevad tähendused. Näiteks punane sümboliseerib armastust ja kirge, roheline raha ja küllust ning sinine rahu ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.