AIK-PROJEKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ehitusvaldkond on pidevalt muutuv ja nõudlik ning selle edukas juhtimine nõuab mitmekülgseid oskusi ning teadmisi. AIK-Projekt OÜ on oma aastatepikkuse kogemuse

Millised on meie pakutavad teenused?

Ehitusvaldkond on pidevalt muutuv ja nõudlik ning selle edukas juhtimine nõuab mitmekülgseid oskusi ning teadmisi. AIK-Projekt OÜ on oma aastatepikkuse kogemusega kujunenud usaldusväärseks partneriks ehitusprojektide kavandamisel, juhtimisel ja elluviimisel. Meie mitmekülgsed teenused katavad laia spektrit alates projekteerimisest kuni renoveerimise terviklahendusteni, tagades klientidele parimad võimalikud tulemused.

Projekteerimine: Meie meeskond usub, et igal edukal ehitusprojektil on tugev alus – see algab kvaliteetse projekteerimisega. Meie projekteerimisteenus hõlmab kõiki aspekte, olgu tegu elu- või äriruumidega. Kasutame tipptasemel tehnoloogiat ning süvendame end klientide vajadustesse ja visioonidesse, et tagada projekteerimislahendused, mis on funktsionaalsed, atraktiivsed ja jätkusuutlikud.

Projektide ekspertiisid: Projektide ekspertiisidel on oluline roll tagamaks, et ehitusprojektid vastavad kõrgeimatele standarditele ning ohutusnõuetele. AIK-Projekt OÜ pakub põhjalikke ekspertiisiteenuseid, mis hõlmavad nii tehnilisi analüüse kui ka õiguslikke aspekte. Meie ekspertide meeskond hindab projekte kriitiliselt, tuvastades võimalikud riskid ja leides lahendused enne, kui need muutuvad probleemideks.

Objektide ja rajatiste auditite koostamine: Täpne ja põhjalik arusaam olemasolevast olukorrast on ehitusprojekti edu võti. Meie objektide/rajatiste auditite teenus hõlmab põhjalikke läbivaatusi ja analüüse, et tuvastada võimalikud puudused, kulumine ning parandusvajadused. See võimaldab meil koostada realistlikud ja tõhusad tegevuskavad, mis tagavad projekti sujuva kulgemise.

Ehitustehnilise auditi koostamine: Ehitustehniline audit on oluline protsess, mis aitab hinnata ehitusobjekti tehnilist seisukorda ning tuvastada võimalikud riskid ja puudused. AIK-Projekt OÜ pakub ehitustehnilise auditi teenust, mis toetab kvaliteetset ehitusjuhtimist ning aitab vältida ootamatuid komplikatsioone projekti käigus.

Ehitustööde aegne OJV tegemine: Ehitusjuhtimine nõuab hoolikat järelevalvet ja dokumentatsiooni, et tagada projekti õigeaegne ja kvaliteetne elluviimine. Meie ehitustööde ajaline OJV (objekti valmimise järgneva etapi vastuvõtmine) teenus tagab, et ehitustööde käigus järgitakse kõiki nõudeid ning protsess kulgeb sujuvalt.

Esialgse finantshinnangu koostamine: Finantsplaneerimine on ehitusprojekti edukuse oluline osa. Pakume teenust, mis hõlmab esialgse finantshinnangu koostamist, aidates klientidel saada ülevaadet kuludest ja vajalikest investeeringutest, et teha informeeritud otsuseid.

Renoveerimise terviklahendus: Olemasolevate hoonete ja rajatiste renoveerimine nõuab erilist oskusteavet ning hoolikat planeerimist. Meie renoveerimise terviklahendus tagab, et projekt kavandatakse ja viiakse läbi tõhusalt ning tulemuseks on kaasaegsed ja funktsionaalsed ruumid.

AIK-Projekt OÜ on pühendunud klientide edu saavutamisele, pakkudes terviklikke ja kvaliteetseid ehitusteenuseid. Meie meeskond on valmis astuma samme, et tagada iga projekti sujuv kulgemine alates algusest kuni lõpuni. Tänu oma sügavatele teadmistele ning kogemustele on AIK-Projekt OÜ valmis olema teie usaldusväärseks partneriks ehitusprojektide maailmas.

Külasta ka meie veebilehte!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

AIK-PROJEKT OÜ tegevusaruanne 2022

AIK-Projekt on 1991 a. asutatud erakapitalil põhinev ettevõte. Praeguseks põhitegevusalaks on ehitusjärelvalve.  Omanikujärelevalve tegemise eesmärk on tagada:
ssb.ee
AIK-Projekt on 1991 a. asutatud erakapitalil põhinev ettevõte. Praeguseks põhitegevusalaks on ehitusjärelvalve. Omanikujärelevalve tegemise eesmärk on tagada: 1. ehitusprojektikohane ehitamine; 2. ehitamise tehniliste dokumentidde koostamine; 3. ehitustööde nõuetekohane kvaliteet 4. Ehitusprojekti koostaja ja kontrollija vastavus nõuetele; 5. Ehitustehnoloogia ja materjalide vastavus nõuetele; Omanikujärelvalve — ehitise tellijale ehitusseadusest tulenev kohustus kaasata ehitusprotsessi professionaalsete ehitusalaste teadmistega isik ehk omanikujärelevalve, kelle olulisimaks ülesandeks on

AIK-Projekt OÜ: Ehitusvaldkonna innovatsioon ja optimaalsed lahendused

Ehitusvaldkond on pidevas muutumises ning selle edukas juhtimine nõuab nii süvateadmisi kui ka efektiivset projekti läbiviimist. AIK-Projekt OÜ on 1991. aastal
ssb.ee
Ehitusvaldkond on pidevas muutumises ning selle edukas juhtimine nõuab nii süvateadmisi kui ka efektiivset projekti läbiviimist. AIK-Projekt OÜ on 1991. aastal asutatud ettevõte, mis on pühendunud tippkvaliteediga ehitusprojektide väljatöötamisele ja juurutamisele. Meie meeskond koosneb asjatundlikest spetsialistidest, kes suudavad klientide visioone ellu viia ning pakkuda optimaalseid lahendusi kinnisvarainvesteeringuteks. Ehitusekspertide tugisüsteem: AIK-Projekt OÜ on tuntud kui ehitada soovijate konsultatsioonikontor, mis pakub ulatuslikku tuge alates kinnisvarainvesteeringu algusest

Meist - AIK-Projekt OÜ

AIK-Projekt OÜ on 1991 a. asutatud ettevõte. Meie peaeesmärgiks on efektiivsete ehitusprojektide väljatöötamine ja juurutamine; ehitusprojektide korraldamine al
ssb.ee
AIK-Projekt OÜ on 1991 a. asutatud ettevõte. Meie peaeesmärgiks on efektiivsete ehitusprojektide väljatöötamine ja juurutamine; ehitusprojektide korraldamine algfaasist kuni kasutusloani seal hulgas: kavandamine, projektijuhtimine, ekspertiisid, järelevalveteenused, hinnaprognooside koostamised, hankekonkursside läbiviimine riigi- ja eraettevõtetele. AIK-Projekt OÜ on ehitada soovijate konsultatsioonikontor. Meie äriideeks on aidata oma klientidel leida ja ellu viia optimaalseimaid lahendusi kinnisvarasse investeerimisel. Aitame arhitekti- ja inseneridistsipliinide ning nendega seotud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.