ELETERA ÄRI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Saunakultuur on Eestis sügavalt juurdunud ning puuküttega saunad on selle traditsioonilise lõõgastumise oluline osa. Ükskõik, kas olete juba saunakogemustega võ

Saunaelamused

Saunakultuur on Eestis sügavalt juurdunud ning puuküttega saunad on selle traditsioonilise lõõgastumise oluline osa. Ükskõik, kas olete juba saunakogemustega või alles alustate, pakuvad puuküttega saun ja tünnisaun unustamatuid elamusi, mis ühendavad looduse ja lõõgastuse.

Puuküttega saun on tuntud oma erilise aura ja tervislike eeliste poolest. See on koht, kus saate lõõgastuda ja taastuda, puhastada oma keha ning leevendada stressi ja pinget. Puuküttega saunasoojus tungib sügavale teie lihastesse, avades poorid ja võimaldades teil higistada, mis aitab kehal toksiinidest vabaneda. See on tõeline tervendav kogemus.

Puuküttega saunad pakuvad ka võimalust ühenduda traditsioonilise saunakultuuriga. See on koht, kus saate nautida sõprade või pere seltskonda ning võtta aega iseendale. Saunalava kuumuses saab ühendada end mineviku ja olevikuga, tunda, kuidas aeg aeglustub ja mured kaovad.

Tünnisaun on eriline saunaelamus, mis viib teid otse looduse südamesse. Tünnisaun asub väljas, looduse keskel, mis annab teile võimaluse nautida looduse ilu samal ajal, kui saunamõnusid kogeda.

Tünnisauna vesi kuumeneb puuküttega ja kui aeg on küps, saate sukelduda sooja vette, mis on just õige temperatuuriga lõõgastumiseks. Kujutage ette end tähistaeva all istumas ja vaikust kuulates, samal ajal kui saunavesi muudab teie mured kaugemaks.

Tünnisaun on suurepärane koht sõprade või perega aja veetmiseks ning see sobib suurepäraselt romantiliseks puhkuseks kahele. See on võimalus ühendada saunakogemus loodusearmastusega.

Puuküttega saun ja tünnisaun on rohkem kui lihtsalt kuumad ruumid. Need on kohad, kus saate ühenduda loodusega, leida sisemist rahu ja tervendada oma keha ja vaimu. Traditsioonilised saunamõnud ja looduse lähedus loovad unustamatud elamused, mis jäävad teie mällu alatiseks.

Kui soovite kogeda neid imelisi elamusi, otsige võimalust külastada puuküttega sauna või tünnisauna. Olgu see siis eraõhtu kahele või lõbus saunapidu sõpradega, saate kindlasti nautida seda ainulaadset ühendust looduse ja lõõgastusega.

Broneeri aeg ning tule naudi puhkust looduse keskel!

info@kaldapuhkemaja.ee
urmo.saik@gmail.com
+372 5157661

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Grillimine ja lõkkeplats- südamesse jõudev toit ja soojus

Grillimine ja lõkkeplats on toiduvalmistamise ja seltskondliku koosolemise viisid, mis on inimesi ühendanud juba tuhandeid aastaid. Need tegevused mitte ainult
ssb.ee
Grillimine ja lõkkeplats on toiduvalmistamise ja seltskondliku koosolemise viisid, mis on inimesi ühendanud juba tuhandeid aastaid. Need tegevused mitte ainult ei rahulda meie maitsemeeli, vaid pakuvad ka võimalust ühenduda looduse ja sõpradega, luues unustamatuid hetki. Grillimine- maitseelamuste maailm Grillimine on kunst, mis toob kokku toidu valmistamise ja õueelamused. See lihtne, kuid võimas meetod muudab toidu tõeliselt eriliseks. Olgu tegemist liha, köögiviljade või mereandidega, grillimine annab toidule ainulaadse maitse ja tekstuuri. Üks suurimaid rõõme grillimisel on see, et

ELETERA ÄRI OÜ tegevusaruanne 2022

ELETERA ÄRI OÜ alustas oma tegevust 2003. aasta juulikuust.  ELETERA ÄRI OÜ peamiseks tegevusalaks oli elektriprojektide koostamine.  Puhketeenused: 2005. aasta
ssb.ee
ELETERA ÄRI OÜ alustas oma tegevust 2003. aasta juulikuust. ELETERA ÄRI OÜ peamiseks tegevusalaks oli elektriprojektide koostamine. Puhketeenused: 2005. aastal hakati arendama puhketeenuse suunda, sest ettevõtte asukoht pakub selleks häid võimalusi. Osaühingu asutamisel oli kindel mõte seda suunda ka ettevõttena majandama hakata. 2006. aastal alustati puhkemaja ehitusega. 2008. aastal sai valmis kogu hoone. 2009. aastal kujundati puhkemaja ja selle lähiümbrust tegevuse käigus tekkivate vajaduste järele. Hästi toimiva puhkekeskuse arendamine nõuab aga veel täiendavaid investeeringuid. 2011.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.