INTENSE KOOLITUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tänapäeva digitaalne maailm on pidevas muutumises ja arengus ning uued tehnoloogiad ilmuvad peaaegu iga päev. Sellises kiiresti arenevas keskkonnas edukaks püsi

Miks on digipädevus oluline?

Tänapäeva digitaalne maailm on pidevas muutumises ja arengus ning uued tehnoloogiad ilmuvad peaaegu iga päev. Sellises kiiresti arenevas keskkonnas edukaks püsimiseks on hädavajalik omandada digipädevus – oskus kasutada arvutit ja internetiressursse tõhusalt ning turvaliselt. Intense Koolitus MTÜ pakub sulle võtit, mis avab uksed uutele võimalustele, olgu sa alles alustaja või soovid täiendada oma juba olemasolevaid teadmisi digimaailmas.

Digipädevus on tänapäeval üks kõige olulisemaid oskusi, mida saab omada. Internet on saanud meie igapäevaelu lahutamatuks osaks, ning digitaalsed oskused on vajalikud nii tööl, suhtluses kui ka isiklikus elus. Õppides kasutama arvutit ja internetiressursse, saate:

  1. Leida Vajalikku Informatsiooni: Internet pakub tohutul hulgal teavet, kuid oskus kiiresti leida just see, mida vajate, on hindamatu.

  2. Suhelda Digitaalselt: E-post, sotsiaalmeedia ja muud suhtlusplatvormid on saanud oluliseks suhtlusvahendiks nii töö- kui ka isiklikus kontekstis.

  3. Turvaliselt E-teenuseid Kasutada: E-teenuste kasutamine on tõhus ja mugav, kuid see nõuab ka teadmisi privaatsuse ja turvalisuse tagamiseks.

  4. Omandada Uusi Oskusi: Arvuti ja internet pakuvad lõputult võimalusi õppimiseks ja enesetäiendamiseks.

  5. Kaitsta Digitaalset Vara: Teades, kuidas kaitsta end digitaalseid ohte eest, saate hoida oma isiklikku ja finantsinfot turvalisena.

Meie koolitused on kohandatud vastavalt teie vajadustele ja kogemustele. Kas olete täiesti algaja või soovite täiendada oma digitaalseid oskusi, meie kogenud koolitajad on siin, et aidata. Meie koolituste käigus õpite:

  • Kuidas leida vajalikku informatsiooni internetist kiiresti ja tõhusalt.
  • Kuidas suhelda digitaalselt e-posti, sotsiaalmeedia ja muude platvormide abil.
  • Kuidas kasutada e-teenuseid mugavalt ja turvaliselt.
  • Kuidas omandada uusi oskusi, alates tekstide kirjutamisest kuni isikliku eelarve koostamiseni.
  • Kuidas kaitsta end digitaalsete ohtude eest, nagu pettused ja pahavara.

Kas soovid teha esimesi samme digimaailmas või täiendada oma digitaalseid oskusi? Ära kõhkle võtmast ühendust Intense Koolitus MTÜ-ga. Oleme siin, et pakkuda sulle vajalikke teadmisi ja oskusi, et saaksid edukalt navigeerida tänapäeva digitaalses maailmas. Võta ühendust meie kogenud koolitajatega ja koos leiame parima lahenduse, mis vastab just sinu vajadustele ja eesmärkidele. Digipädevus on võti eduks, ja meie aitame sul selle ukse avada.

Võtke ühendust juba täna!

KONTAKT

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Elukestev õppimine vanemas eas: Miks see on oluline?

Kas olete kunagi mõelnud, et olete juba liiga vana, et õppida midagi uut või saada hakkama digimaailma keerukustega? Mõelge uuesti! Tänapäeva kiiresti muutuvas
ssb.ee
Kas olete kunagi mõelnud, et olete juba liiga vana, et õppida midagi uut või saada hakkama digimaailma keerukustega? Mõelge uuesti! Tänapäeva kiiresti muutuvas ühiskonnas on elukestev õppimine kriitiliselt oluline ja see pole kunagi seotud vanusega. Selles artiklis uurime, kuidas Intense Koolitus MTÜ aitab 50+ vanuserühma liikmeid omandada arvutikasutamise oskused ja muutuda digitaalses maailmas enesekindlamaks. Vanus ei ole takistus uute võimaluste avastamisel, ja meie oleme siin, et seda tõestada. Vanuse kasvades võib tunduda, et uute oskuste õppimine võib olla keerulisem, kuid see pole

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.