KERAPLAST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 5097 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 57 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommen

KERAPLAST OÜ hetkeolukord

Juba 5097 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 57 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

Keraplast OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 2011. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud kolmele põhitegevusele: metallist suitsueemaldusluukide tootmine ja paigaldus, plastikust katusekuplite ja plastikust katusematerjalide müük ning suitsueemaldus automaatika müük ja paigaldus. 2022. aastal näitas Keraplast OÜ märkimisväärset kasvu, kusjuures ettevõtte müügitulu oli 4 354 tuhat eurot, võrreldes 2021. aasta 3 720 tuhande euroga. Ühendusesisene müük, välja arvatud Eesti, moodustas müügitulust 2%, mis on väike langus võrreldes 2021. aasta 3%-ga. Aruandeaasta kasum oli 139 tuhat eurot, mis on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta 93 tuhande euroga. Turustuskulud olid 253 tuhat eurot ja üldhalduskulud 221 tuhat eurot, mis on mõlemad suurenenud võrreldes eelmise aastaga.

Keraplast OÜ finantssuhtarvud näitavad ettevõtte tugevat majanduslikku seisundit. 2022. aasta müügitulu oli 4 354 320 eurot, mis on 17% suurem kui 2021. aasta 3 720 147 eurot. Puhaskasum oli 138 966 eurot, mis on 3,2% müügitulust. Lühiajaliste kohustiste kattekordaja oli 3, mis näitab, et ettevõtte käibevara on piisav lühiajaliste kohustuste katmiseks.

Ettevõtte valuutakursside ja intressimäärade muutumise risk on madal, kuna tehingud tarnijate ja klientidega toimuvad eurodes. Ettevõtte pikaajalised kohustised on seotud EURIBORiga.2022. aastal investeeris Keraplast OÜ oma äritegevusse, soetades seadmeid 35 tuhande euro väärtuses, transpordivahendeid 25 tuhande euro väärtuses ja arvuteid ning arvutisüsteeme 5 tuhande euro väärtuses. Lisaks soetati majandustarkvara 1 tuhande euro väärtuses ja jätkati firmaväärtuse amortiseerimist.

Keraplast OÜ tööjõud on kasvanud, 2022. aastal oli ettevõtte keskmine töötajate arv taandatuna täistööajale 13, võrreldes 2021. aasta 12 töötajaga. Töötajate palgakulud olid 376 tuhat eurot, millele lisanduvad erisoodustusega seotud kulud. Ettevõtte juhtorganite tasud olid majandusaastal 54 tuhat eurot, millele lisanduvad erisoodustusega seotud kulud. Keraplast OÜ põhieesmärk järgmisel majandusaastal on jätkata ettevõtte arendamist äritegevuse täiustamise ja laiendamise kaudu. See näitab ettevõtte pühendumust kasvule ja innovatsioonile, mis on oluline selle pikaajalise edu tagamiseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Arhitektidele ja projekteerijatele – Keraplast

ProdLib on ehitusinformatsiooni mudeli tarkvara toodete kogumik, mida kasutatakse arhitektide, projekteerijate, inseneride ja ehitajate poolt, et teostada profe
ssb.ee
ProdLib on ehitusinformatsiooni mudeli tarkvara toodete kogumik, mida kasutatakse arhitektide, projekteerijate, inseneride ja ehitajate poolt, et teostada professionaalsel tasemel projekteerimist ja dokumenteerimist. Programm ühildub AutoCAD, AutoCAD LT, Revit ja ArchiCADiga – sisu on kättesaadav Eesti, Soome, Inglise, Vene, Läti ja Leedu keeles. ProdLib allalaadimine ja kasutamine on alati tasuta. ProdLib on saadaval Windows ja Mac operatsioonisüsteemidega arvutitele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.