GREMONTE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 5385 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommen

GREMONTE OÜ hetkeolukord

Juba 5385 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Gremonte OÜ on ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on plaatimistööd. Meie spetsialiseerumine plaatimisele tähendab, et meil on sügavad teadmised ja oskused selles valdkonnas, mis võimaldab meil pakkuda klientidele parimat teenust. Kuid meie teenuste valik ei piirdu ainult plaatimistöödega. Lisaks sellele pakume ka muid erioskusi nõudvaid ehitusteenuseid, et rahuldada meie klientide erinevaid vajadusi.

Meie ettevõtte motoks on teostada ehitustööd kooskõlas sõlmitud lepingutega, hea ehitustava kohaselt, kvaliteetselt ja tähtaegselt. See tähendab, et me püüame alati täita oma lubadusi, järgida ehitusstandardeid, pakkuda kvaliteetset tööd ja lõpetada projektid õigeaegselt. Meie eesmärk on pakkuda klientidele parimat teenust ja ületada nende ootusi.

Ettevõtte tegevuse aluseks on järgmised põhimõtted: mõista tellija vajadusi täna ja tulevikus, järgida kehtestatud ühtseid eesmärke, määratleda ja kõrvaldada vigade ja liigsete kulutuste allikad, sõlmida vastastikku kasulikud ning kestvad suhted tarnijate ja alltöövõtjatega ning pöörata suurt tähelepanu kvaliteedile. Need põhimõtted aitavad meil tagada, et meie teenused on alati kõrgeima kvaliteediga ja vastavad meie klientide vajadustele.

Meie ettevõtte põhimõtted ei piirdu ainult sõnade tasemel. Kui ilmnevad vead, analüüsime neid põhjalikult ja kavandame meetmeid nende edaspidiseks vältimiseks. Meie eesmärk on pidevalt parandada meie teenuseid ja protsesse, et vähendada vigu ja kulutusi.

Lisaks sellele arvestame alati tellija soove, peame kinni tähtaegadest, tagame ehitustööde hinna ja kvaliteedi suhte ning sõlmitud lepingud ja antavad garantiid võimaldavad olla meil konkurentsivõimelised ehitajad. Meie eesmärk on pakkuda klientidele parimat väärtust ja tagada, et nad on meie teenustega rahul.

Lõppkokkuvõttes on tulemuslik plaatimine midagi, mis eeldab professionaalseid vahendeid. Meie ettevõtte kasutuses on kõige kaasaegsemad ja tõhusamad tööriistad ja seadmed, mis võimaldavad meil pakkuda parimat plaatimisteenust. Meie pühendumus kvaliteedile ja pidev soov parandada meie teenuseid on see, mis eristab meid teistest ehitusettevõtetest.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Ehitus- ja viimistlusseadmete RENT – Gremonte

Rendivalikus on krohvi-, pahtli- ja värvipritsid ning lisaks ka niiskusimurid, kompressorid ja plaadilõikurid. Meie renditavad ehitus- ja viimistlusseadmed taga
ssb.ee
Rendivalikus on krohvi-, pahtli- ja värvipritsid ning lisaks ka niiskusimurid, kompressorid ja plaadilõikurid. Meie renditavad ehitus- ja viimistlusseadmed tagavad Teile kordades kiiremini tehtud töö. Graco, Cura 100/2500, TriTech, Trotec, Remko, Sigma Värvipritsid Pahtlipritsid Krohvipritsid Niiskusimurid Plaadilõikurid käsitsi Plaadilõikurid veega Transporditeenus kliendi objektile ning rendivajaduse lõppedes tagasi Gremontesse.

Andsime Delfi vahendusel head nõu!

Soovid vannituppa uusi moodsaid plaate, aga ei viitsi ette võtta suuri lammutustöid ning vanade plaatide eemaldamist? Kõige lihtsam viis on uued plaadid paigald
gremonte.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.