MARREK PUIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 10 039 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 38 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja komm

MARREK PUIT OÜ hetkeolukord

Juba 10 039 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 38 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 14 korda.

Tegevusaruanne 2022

Marrek Puit OÜ on Eesti ettevõte, mille peamisteks tegevusvaldkondadeks on kasvava metsa raie, ümarmaterjali ost-müük ja transport ning saematerjali tootmine ja müük. Lisaks sellele on ettevõte laiendanud oma tegevust ka kaubaaluste, hakkepuidu ja küttepuude tootmisele. 2022. aastal jätkas Marrek Puit OÜ oma traditsioonilist äritegevust, mis hõlmab metsamajandust, saematerjali tootmist ja kaubaaluste valmistamist. Ettevõte on pidevalt otsinud võimalusi oma tootmisprotsesside täiustamiseks ja efektiivsemaks muutmiseks. Selle tulemusena taotlesime Keskkonnainvesteeringute Keskus SA-st ettevõtete ressursitõhususe meetme raames toetust uue ja kaasaegse saeliini soetamiseks. Projekti maksumuseks kujunes ligikaudu 400 000 eurot ja saeliini käivitasime 2022. aasta suvel. Uue saeliiniga plaanib ettevõte suurendada tootmisvõimekust umbes 50% võrra ning muuta saematerjali tootmine efektiivsemaks ja ressursisäästlikumaks.

Marrek Puit OÜ finantsnäitajad 2022. aastal olid muljetavaldavad. Ettevõtte müügitulu oli 6 867 510 eurot, mis on märkimisväärne kasv võrreldes 2021. aasta 5 694 347 euroga. Kasum oli 495 342 eurot, mis on samuti oluline tõus võrreldes 2021. aasta 97 681 euroga. Käibe kasv oli tingitud COVID-19 esimese laine järgsest taastumisest ning suurenenud nõudlusest puidu ja puittoodete järele.

Ettevõtte peamised finantssuhtarvud 2022. aastal olid järgmised: ärikasumi (kahjumi) määr müügitulust oli 7,51%, puhasrentaablus oli 7,21%, lühiajaliste kohustiste kattekordaja oli 3,01, ROA oli 16,44% ja ROE oli 25,48%. Need näitajad kinnitavad ettevõtte tugevat finantsseisundit ja kasvupotentsiaali.

Investeeringute osas investeeriti 2022. aastal materiaalsesse põhivarasse 317 474 eurot, mis on väiksem summa võrreldes 2021. aasta 485 996 euroga. Marrek Puit OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal oli 37 töötajat. 2021. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud koos sotsiaalmaksudega 21 586 eurot.

Osaühingu juhatus on üheliikmeline. Juhatuseliikme tasu oli 2022. aastal 30 895 eurot, mis on tõus võrreldes 2021. aasta 25 406 euroga.

Vaadates tulevikku, jätkub Marrek Puit OÜ tegevus 2023. aastal nii metsamajanduse, saematerjali tootmise kui ka kaubaaluste valmistamise vallas. Siiski tuleb 2023. aasta ettevõtte jaoks keeruline, kuna nõudlus puidusektoris on ülemaailmselt oluliselt vähenenud ning hinnad on langustrendis. Ettevõtte plaan on kärpida kulusid, säilitada olemasolevad töökohad ja oodata turu taastumist ning nõudluse kasvu 2024. aastal.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Metsa müük - Marrek Puit OÜ

Metsa müük on tõsine otsus ja meie, MARREK PUIT OÜ, oleme siin selle protsessi lihtsustamiseks ja sujuvamaks muutmiseks. Oleme spetsialiseerunud kasvava metsa r
ssb.ee
Metsa müük on tõsine otsus ja meie, MARREK PUIT OÜ, oleme siin selle protsessi lihtsustamiseks ja sujuvamaks muutmiseks. Oleme spetsialiseerunud kasvava metsa raieõiguse ja metsakinnistute ostmisele üle Eesti ning pakume mitmeid teenuseid, mis aitavad teil selle tehinguni jõuda.  Esimene samm on tellida metsamajandamise kava litsentseeritud metsakorraldusettevõttelt. See kava on vajalik raieõiguse müümiseks või metsakinnistu müümiseks. Kui teil seda veel ei ole, siis ärge muretsege, saame teid selles protsessis aidata. Raieks vajaliku metsateatise taotlemine Keskkonnaametist on järgmine samm.

Töökoda – Marrek Puit OÜ

Oma masinapargi remondiks ja hoolduseks soetasime 2011. aastal remonditöökoja Türile, mis asub aadressil Mehaanika 18. Kasutamaks ära rohkem hoone resurssi, müü
ssb.ee
Oma masinapargi remondiks ja hoolduseks soetasime 2011. aastal remonditöökoja Türile, mis asub aadressil Mehaanika 18. Kasutamaks ära rohkem hoone resurssi, müüme tänasel päeval olulisel määral oma oskusi ja teadmisi väljapoole. Türi töökojas remondime ja hooldame sõiduautosid, veokeid, haagiseid ning erinavat rasketehnikat.

Ettevõttest – Marrek Puit OÜ

Marrek Puit OÜ on 2003. aastal loodud ettevõte, mis annab tööd üle 30 inimesele. Meie missioon on olla usaldusväärne koostööpartner metsaomanikele tagades maksi
ssb.ee
Marrek Puit OÜ on 2003. aastal loodud ettevõte, mis annab tööd üle 30 inimesele. Meie missioon on olla usaldusväärne koostööpartner metsaomanikele tagades maksimaalse kasumlikkuse metsa majandamisest. Aastas töötame üles ca 70 000 m3 kasvavat metsa. Marrek Puit OÜ omab kvaliteetset ja töökindlat metsa ülestöötamiseks vajaminevat tehnikat. Masinaoperaatorid omavad pikaajalist töökogemust ning on oma ala professionaalid. Nõustame metsaomanikku alates metsamajanduskava koostamisest kuni metsamaterjali müügini pakkudes talle maksimaalset saadavat tulu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.