AEK KLIIMA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 16 440 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 25 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kom

AEK KLIIMA OÜ hetkeolukord

Juba 16 440 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 25 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ AEK Kliima on Eestis asuv ettevõte, mille põhitegevuseks on kliimaseadmete müük, paigaldus ja hooldus. See on ettevõte, mis on pühendunud oma klientidele parima kliimaseadmete lahenduste pakkumisele, olgu selleks siis kodud, kontorid või suuremad tööstusrajatised. OÜ AEK Kliima teostab allhanketöid paljudele ehitusfirmadele, pakkudes neile kvaliteetseid ja usaldusväärseid kliimaseadmeid. Lisaks sellele teostab ettevõte olulisel määral ka müügi- ja paigaldustöid jaeklientidele, aidates neil luua mugavat ja tervislikku sisekliimat.

OÜ AEK Kliima esindab Eesti ehitusturul mitmeid tuntud kaubamärke. Nende hulka kuuluvad HITACHI, mis on tuntud oma õhukonditsioneeride, soojuspumpade, veejahutite ja ventilatsiooniseadmete poolest. Samuti esindab ettevõte AERIALi, mis on tuntud oma tööstuslike ja laiatarbeklassi õhukuivatite poolest. Lisaks on OÜ AEK Kliima HYGROMATIKi esindaja, mis on tuntud oma tööstuslike niisutite poolest.

Lisaks enda poolt tarnitavatele seadmetele teeb AEK Kliima OÜ veel pikaajalist koostööd järgmiste Eestis esindatud kaubamärkide esindajatega nagu YORK, ALFA Laval, THERMOKEY jpt. See näitab ettevõtte pühendumust pakkuda oma klientidele laia valikut kvaliteetseid kliimaseadmeid.

OÜ AEK Kliima müügitulu oli 2022. aastal 93,4 tuhat eurot. See näitab, et ettevõte on stabiilne ja usaldusväärne partner nii oma klientidele kui ka koostööpartneritele. OÜ AEK Kliima ei teinud aruandeaastal investeeringuid materiaalsetesse põhivaradesse, mis näitab ettevõtte konservatiivset lähenemist oma äritegevusele.

Aruandeaastal töötas firmas keskmiselt 1 töötaja, kelleks oli juhatuse liige. Talle arvestati töölepingu alusel tasusid 14 078 eurot. See näitab, et OÜ AEK Kliima väärtustab oma töötajaid ja pakub neile konkurentsivõimelist tasu.

Juhatuse liige Eriks Strazds on ettevõtte juhtimisel oluline tegur. Tema juhtimisel on ettevõte suutnud pakkuda oma klientidele kvaliteetseid kliimaseadmeid ja teenuseid. Juhatuse liikme ametist lahkumisel või tagasikutsumisel ei ole talle tasusid ega soodustusi ette nähtud, mis näitab ettevõtte läbipaistvat ja ausat äritegevust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kliimaseadmete paigaldus: Miks täpne paigutus mängib olulist rolli

Kliimaseadmete paigaldamine võib tunduda lihtsa ülesandena, kuid tegelikult on sellel oluline mõju seadmete tõhususele, toimimisele ja pikaealisusele. Õige paig
ssb.ee
Kliimaseadmete paigaldamine võib tunduda lihtsa ülesandena, kuid tegelikult on sellel oluline mõju seadmete tõhususele, toimimisele ja pikaealisusele. Õige paigutus ja korrektne paigaldus on võtmetegurid, mis tagavad optimaalse sisekliima ning säästavad energiat ja ressursse. Kliimaseadme täpne paigutus mõjutab mitmeid olulisi tegureid: Õhuringlus: Kliimaseadme asukoht mõjutab õhuringlust ruumis. Kui seade on paigutatud valesti, võib tekkida nurgapealne või ebaühtlane jahutus/soojendus ning õhu ebapiisav ringlus. Õige paigutusega tagatakse ühtlane õhuvool ja temperatuur ruumis.

Kuidas õhk-vesi soojuspumbad muudavad sinu kodusoojenduse mõistlikumaks

Kaasaegse kodu mugavus ja energiatõhusus on saanud üha suurema tähtsuse osaks meie igapäevaelust. Üks võtmekomponente selle saavutamisel on õhk-vesi soojuspump,
ssb.ee
Kaasaegse kodu mugavus ja energiatõhusus on saanud üha suurema tähtsuse osaks meie igapäevaelust. Üks võtmekomponente selle saavutamisel on õhk-vesi soojuspump, mis pakub mitmeid eeliseid traditsiooniliste küttesüsteemide ees. Sellel tehnoloogial põhinevad soojuspumbad suudavad muuta sinu kodusoojenduse mõistlikumaks, säästlikumaks ja keskkonnasõbralikumaks. Õhk-vesi soojuspumbad toimivad põhimõttel, kus soojusenergia võetakse õhust ning antakse edasi veele, mis tsirkuleerib küttesüsteemis. Soojuspump kasutab elektrienergiat, et üle kanda soojusenergiat madalamast temperatuurist kõrgemasse.

Meie ettevõttest

Otsides usaldusväärset ja professionaalset partnerit kliimaseadmete valdkonnas? AEK KLIIMA OÜ on sinu usaldusväärne valik, pakkudes laias valikus teenuseid alat
ssb.ee
Otsides usaldusväärset ja professionaalset partnerit kliimaseadmete valdkonnas? AEK KLIIMA OÜ on sinu usaldusväärne valik, pakkudes laias valikus teenuseid alates kliimaseadmete müügist kuni transpordi, paigalduse ja hoolduseni. Oleme pühendunud tagama sulle ideaalse sisekliima igas olukorras ning meie eesmärgiks on pakkuda sulle täisteenust, mis vastab täpselt sinu vajadustele. AEK KLIIMA on spetsialiseerunud mitmesuguste kliimaseadmete pakkumisele, mis hõlmavad õhksoojuspumpasid, õhk-vesi soojuspumpasid, konditsioneere, tarbeveeboilereid ja akupaake. Meie laia tootevaliku seast leiad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.