TALVAMER INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 21 338 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kom

TALVAMER INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 21 338 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

TALVAMER INVEST OÜ, mida edaspidi nimetatakse Osaühinguks, on ettevõte, mis asutati 2006. aasta mais. Sellest ajast alates on Osaühing pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes erinevaid teenuseid, mis on aidanud kaasa selle pikaajalisele edu saavutamisele.

Osaühingu 2022. aasta tulu koosneb mitmest erinevast allikast. Üks neist on sõiduvahendite rendi teenus. See hõlmab erinevate sõidukite, sealhulgas autode, mootorrataste ja muude sõiduvahendite rentimist. Osaühing on suutnud luua tugeva kliendibaasi, pakkudes kvaliteetseid sõidukeid ja suurepärast klienditeenindust.

Teine oluline tuluallikas on Osaühingu enda kinnisvara üürimine. Osaühing omab mitmeid kinnisvarasid, mida ta üürib välja erinevatele klientidele. See on aidanud kaasa Osaühingu stabiilsele sissetulekule ja kasvule.

Lisaks sellele osutab Osaühing juhtimisteenuseid. See hõlmab erinevaid juhtimisalaseid ülesandeid, sealhulgas projektijuhtimist, strateegilist planeerimist ja muud. Osaühingu juhtimisteenused on hinnatud nende kvaliteedi ja tõhususe tõttu.

Osaühingu 2022. aasta palgafond oli 18 912 €. See summa maksti välja ühele juhtatuse liikmele. Osaühing ei ole ette näinud muid erakorralisi kompensatsioone, mis näitab, et ettevõte on pühendunud oma töötajate õiglasele ja konkurentsivõimelisele tasustamisele.

Vaadates tulevikku, on Osaühingul 2023. aastaks suured plaanid. Ettevõte kavatseb jätkata oma senise majandustegevusega, püüdes samal ajal leida uusi ja paremaid arenemisvõimalusi. See võib hõlmata uute turgude avastamist, uute teenuste pakkumist või olemasolevate teenuste laiendamist. Ükskõik, millised need võimalused ka poleks, on Osaühing pühendunud oma klientidele parima võimaliku teenuse pakkumisele ja oma äritegevuse jätkuvale kasvule ja arengule.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Torkreetimine: innovaatiline betooni paigaldusmeetod, mida kasutavad ka Eesti suurimad ehitusettevõtted

Torkreetimine on innovaatiline betooni paigaldusmeetod, mida kasutatakse üha sagedamini nii Eestis kui ka mujal maailmas. Torkreetimist on võimalik kasutada eri
ssb.ee
Torkreetimine on innovaatiline betooni paigaldusmeetod, mida kasutatakse üha sagedamini nii Eestis kui ka mujal maailmas. Torkreetimist on võimalik kasutada erinevates olukordades, näiteks vundamentide, seinte, lagede ja tunnelite renoveerimisel ja ehitamisel. TALVAMER  on üks juhtivaid torkreetimisteenuse pakkujaid Eestis. Ettevõte kasutab kaasaegseid seadmeid ning kogenud ja koolitatud personali, tagamaks torkreetimistööde kõrge kvaliteedi ja ohutuse. Torkreetimist kasutatakse mitmel põhjusel, sealhulgas kiire paigaldus ja kõrge vastupidavus erinevatele keskkonnatingimustele. Torkreetimine

Mida arvestada betoneerimistöödel?

Betoneerimistööde planeerimine hõlmab mitmeid tegureid, sealhulgas järgmisi: 
 
 Projekti koostamine: enne betoneerimistööde alustamist on vaja koostada proje
ssb.ee
Betoneerimistööde planeerimine hõlmab mitmeid tegureid, sealhulgas järgmisi: Projekti koostamine: enne betoneerimistööde alustamist on vaja koostada projekt, milles kirjeldatakse tööde eesmärki, tööde ajakava, materjalide ja töövahendite nõuded, töötajate arvu ja kvalifikatsiooni ning ohutusmeetmed. Materjalide planeerimine: betoneerimistööde puhul on vaja hoolikalt planeerida materjalide tarnimist, et tagada, et materjalid on kohal õigel ajal ja et neid on piisavalt. Tööjõu planeerimine: tööde edukaks läbiviimiseks on vaja hoolikalt planeerida tööjõu arvu ja kvalifikatsiooni.

Mida teha betooni veekahjustuse korral?

Betooni veekahjustuse korral on esimene samm kindlaks teha veekahjustuse põhjus. See võib olla näiteks vee sissetungi tõttu katuse või seina katkised osad, halb
ssb.ee
Betooni veekahjustuse korral on esimene samm kindlaks teha veekahjustuse põhjus. See võib olla näiteks vee sissetungi tõttu katuse või seina katkised osad, halb drenaaž või veekahjustuse põhjus võib olla otseselt seotud betooni valmistamise või paigaldamisega. Kui põhjus on kindlaks tehtud, tuleb see parandada, näiteks katuse või seina katkised osad parandada või drenaaži parandada. Järgmine samm on kahjustatud ala puhastamine ja kuivatamine. See võib hõlmata betooni pinnale kogunenud mustuse ja liigse niiskuse eemaldamist. Seejärel tuleb kahjustatud ala katta spetsiaalse veekindla kattega,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.