CHILLI DEALS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meil on hea meel tutvustada teile laia valikut erinevaid tooteid, elamusi ja teenuseid, mis sobivad igas vanuses ja huvigrupile. Kas need vastavad teie ootustel

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas leida täiuslik kingitus või kogemus endale või oma lähedastele?

Meil on hea meel tutvustada teile laia valikut erinevaid tooteid, elamusi ja teenuseid, mis sobivad igas vanuses ja huvigrupile. Kas need vastavad teie ootustele? Lugege edasi ja avastage, miks meie valik võib teie vajadustele vastata.

  1. Maitsemeeltele: Meie restoranide valik pakub mitmekesist maitseelamust alates kohalikest hõrgutistest kuni rahvusvahelise köögini. Kas teie maitsemeeltele vastab gurmeetoidu nauding?

  2. Meelelahutus: Otsite meelelahutust ja adrenaliini? Meie meelelahutuspaketid hõlmavad kõike alates teatrietendustest kuni kontsertideni. Kas teil on valmis põnev seiklus?

  3. Aktiivsed seiklused: Kui olete seiklushimuline inimene, siis pakume teile erinevaid seiklusvõimalusi, alates matkamisest kuni ekstreemspordini. Kas olete valmis adrenaliinilaksuks?

  4. Ilu ja päevaspaa: Lõõgastuge meie spaades ja ilusalongides ning nautige lõõgastavaid iluhooldusi. Kas olete valmis end hellitama?

  5. Seiklus õhus ja vees: Kui olete taevasõitja või veespordi huviline, siis meil on teile pakkuda unustamatuid seiklusi nii õhus kui vees. Kas soovite tunda tuult juustes?

  6. Kursused ja koolitused: Täiendage oma oskusi meie mitmekülgsete kursuste ja koolitustega. Kas soovite end arendada?

  7. Romantikapaketid: Üllatage oma kallimat romantilise paketiga, mis sisaldab luksuslikku majutust ja romantilisi elamusi. Kas soovite oma suhtele särtsu anda?

  8. Romantilised elamused: Meie romantilised elamused viivad teid unustamatule teekonnale armastuse maailmas. Kas olete valmis looma erilisi mälestusi?

  9. Spordisõbrale: Spordihuvilistele pakume mitmesuguseid võimalusi alates spordiüritustest kuni spordivarustuse rendini. Kas olete spordisõber?

  10. Majutus & SPA: Meie majutuspaketid võimaldavad teil lõõgastuda luksuslikes hotellides ja nautida spaaprotseduure. Kas soovite unustamatut puhkust?

  11. Spaa ja lõõgastus: Kui vajate aega iseendale ja soovite lõõgastuda, siis meie spaad ja lõõgastusteenused ootavad teid. Kas olete valmis stressi maandama?

  12. Privaatmajutus: Kui otsite privaatsust ja kodust mugavust, siis meie privaatsed majutuskohad pakuvad just seda. Kas soovite koduse atmosfääri?

  13. Perepaketid: Hea perepuhkuse jaoks pakume spetsiaalseid perepakette, mis sobivad nii suurtele kui väikestele. Kas soovite perega aega veeta?

  14. Sõidukile: Autoentusiastidele pakume erinevaid sõiduelamusi, alates rallisõidust kuni sportautode rendini. Kas olete valmis kiirust tundma?

  15. Tavamajutus: Kui otsite taskukohast majutust, siis meie tavapärased majutusvõimalused vastavad teie vajadustele. Kas soovite lihtsat ja mugavat majutust?

  16. Eesti TOP Restoranid: Kui hindate kvaliteetset toitu, siis meie valik Eesti parimatest restoranidest võib teid rõõmustada. Kas soovite kulinaarset naudingut?

  17. Kultuuri- ja peopaketid: Kultuurihuvilistele ja peoloomadele pakume mitmesuguseid kultuuri- ja peopakette. Kas soovite osa saada kultuurielust?

  18. Rehvivahetused: Autoomanikele pakume kiireid ja professionaalseid rehvivahetusteenuseid. Kas vajate rehve talveks või suveks?

  19. Sõiduelamused: Kui olete seiklushimuline autojuht, siis meie sõiduelamused pakuvad teile adrenaliinirohkeid hetki. Kas soovite tunda teed nagu kunagi varem?

Kokkuvõttes pakume laia valikut tooteid, elamusi ja teenuseid, mis rahuldavad erinevate inimeste huve ja vajadusi. Kas meie pakkumised vastavad teie ootustele? Olgu tegemist seikluse, lõõgastuse, maitseelamuste või õppimisega, meil on midagi pakkuda igale maitsele ja eelistusele.

Tutvuge meie valikuga ning leidke endale sobiv kingitus või elamus, mis jääb meelde terveks eluks!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

CHILLI DEALS OÜ tegevusaruanne 2022

Chilli Deals OÜ hallatav veebileht www.chilli.ee on Eesti suurima tehingute arvuga elamuste kaubamaja, mis on oma 2000 koostööpartnerile vahendanud üle 2,5 milj
ssb.ee
Chilli Deals OÜ hallatav veebileht www.chilli.ee on Eesti suurima tehingute arvuga elamuste kaubamaja, mis on oma 2000 koostööpartnerile vahendanud üle 2,5 miljoni kliendi ja säästnud tarbijatele üle 25 miljoni euro. Iga kolmas Eestis elav eraisik vanuses 20-54 aastat on teinud Chillist vähemalt ühe ostu. Viimaste aastate majandussündmused (pandeemia, energiakriis, majanduslangus, Euribori tõus, üldine inflatsioon, turistide vähesus, jne) on Chilli ärimudelile soodsas tuules, et haarata rohkem turgu ning võita uusi kliente. Teisiti öeldes, olla kuluefektiivseks turunduspartneriks

Millised on meie pakutavad hotellipaketid?

Kui unistate lühikesest puhkusest või soovite oma igapäevaelust väheks ajaks eemalduda, siis meie pakutavad hotellipaketid võivad olla just see, mida otsite. Pa
ssb.ee
Kui unistate lühikesest puhkusest või soovite oma igapäevaelust väheks ajaks eemalduda, siis meie pakutavad hotellipaketid võivad olla just see, mida otsite. Pakume laia valikut erinevaid hotellipakette, mis sobivad igas vanuses ja huvigrupile. Olgu teie eelistuseks romantika, lõõgastus, perepuhkus või kultuurisündmused, meil on midagi pakkuda igale maitsele. Romantikapaketid : Kui soovite üllatada oma kallimat või tähistada erilist sündmust, siis meie romantikapaketid on ideaalsed. Need pakuvad luksuslikku majutust romantilises keskkonnas, sageli küünalde, šampanja ja lilledega. Lisaks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.