AIVELO MÖÖBEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Puidutöötlus on vanim käsitöövorm, mis on meile andnud lugematul hulgal funktsionaalseid ja dekoratiivseid esemeid. Kuid kuna meie keskkonnateadlikkus kasvab, s

Jätkusuutlik puidutöötlus: meie pühendumus keskkonnale

Puidutöötlus on vanim käsitöövorm, mis on meile andnud lugematul hulgal funktsionaalseid ja dekoratiivseid esemeid. Kuid kuna meie keskkonnateadlikkus kasvab, suureneb ka vajadus jätkusuutlike praktikate järele selles tööstusharus. Jätkusuutlik puidutöötlus ei tähenda ainult ilusate esemete loomist; see tähendab seda, et teeme seda viisil, mis austab ja säilitab meie loodusvarasid tulevastele põlvedele.

Traditsiooniline puidutöötlus võib avaldada olulist keskkonnamõju, alates metsade hävitamisest ja elupaikade hävitamisest kuni tootmise ajal tarbitava energiani. On oluline, et puidutöölised ja ettevõtted võtaksid kasutusele keskkonnasõbralikumad praktikad, et leevendada neid mõjusid.

AIVELO MÖÖBEL OÜ jätkusuutlikud praktikad

AIVELO MÖÖBEL OÜ-s eelistame jätkusuutlike materjalide kasutamist. Valime hoolikalt metsi, mis on vastutustundlikult majandatud, tagades, et meie tooted aitavad kaasa meie planeedi tervisele.

Oleme pühendunud energiatõhususele oma tegevuses, kasutades võimalusel taastuvaid energiaallikaid ja rakendades jäätmete vähendamise strateegiaid, et minimeerida oma keskkonnamõju.

Meie tooted on loodud kestma, vähendades vajadust sagedaste asenduste järele ja sellega seotud keskkonnamõju. See vastupidavusele pühendumine on meie jätkusuutliku puidutöötluse filosoofia tuumkomponent.

Jätkusuutlike puittoodete valimise eelised

Jätkusuutlike puittoodete valimine aitab kaitsta bioloogilist mitmekesisust, vähendada süsinikujalajälge ja edendada tervislikumat ökosüsteemi.

Jätkusuutlik puidutöötlus tähendab ka vähem kokkupuudet kahjulike kemikaalidega nii töötajatele kui ka tarbijatele, aidates kaasa üldisele tervisele ja ohutusele.

Jätkusuutlike puittoodete investeerimine võib kaasa tuua majanduslikke eeliseid, nagu madalamad energiakulud ja potentsiaalsed maksusoodustused, toetades samal ajal rohelist majandust.

Meie jätkusuutlik puidutöötlusprotsess

Meie disainiprotsess AIVELO MÖÖBEL OÜ-s algab jätkusuutlikkusest lähtuvalt. Planeerime iga tükki nii, et optimeerida materjali kasutust ja vähendada jäätmeid.

Hankime oma puitu tarnijatelt, kes näitavad üles pühendumust jätkusuutlikele metsanduspraktikatele, tagades, et meie tooraine on sama keskkonnasõbralik kui meie lõpptooted.

Meie tootmistehnikad on kavandatud nii keskkonnasõbralikult kui võimalik, alates heitkoguste vähendamisest kuni mittetoksiliste viimistlusmaterjalide kasutamiseni.

Kuidas saate jätkusuutlikku puidutöötlust toetada

Tarbijana saate jätkusuutlikku puidutöötlust toetada, valides tooteid ettevõtetelt, kes peavad keskkonnakaitset oluliseks, nagu AIVELO MÖÖBEL OÜ.

Jätkusuutlike praktikate toetamine soodustab rohelise majanduse kasvu ja toob turule rohkem keskkonnasõbralikke tooteid.

Jätkusuutlike praktikate eest seismine ja teiste harimine keskkonnasõbraliku puidutöötluse tähtsusest võib aidata kaasa tööstusharu laialdasele muutusele.

Täiendage oma ruumi AIVELO MÖÖBEL OÜ poolt valmistatud eritellimusel, jätkusuutlike puittoodetega, kus iga ese peegeldab meie sügavat pühendumust keskkonnale.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

AIVELO MÖÖBEL OÜ tegevusaruanne 2022

Üldinformatsioon  Aivelo Mööbel OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte. Osaühingul on kaks omaniku, osalusega 55/45. Osakapitali suurus 2556 eurot. Ettevõte on
ssb.ee
Üldinformatsioon Aivelo Mööbel OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte. Osaühingul on kaks omaniku, osalusega 55/45. Osakapitali suurus 2556 eurot. Ettevõte on asutatud 2003 aastal ja põhitegevusalaks on puidust toodete tootmine. Valmistatakse eritellimustöödena mööblit, uksi, aknaid ja treppe. Pakutakse kvaliteetsest puitmaterjalist toodete projekteerimist, valmistamistamist ja paigaldust ning sellega seotud teenuseid. Ettevõtte juht omab pikaajalist kogemust puidust toodete valmistamisel. Tootmishoone on renditud ja asub Paide linnas. Ettevõte omab tootmiseks vajalike masinaid, sedameid ja

Erilahenduste ilu: puiduga ruumide muutmine

Puit on oma olemuselt köitev. Selle loomulik ilu, soojus ja mitmekülgsus on teinud sellest lemmikmaterjali neile, kes soovivad muuta oma elu- või tööruume. Erit
ssb.ee
Puit on oma olemuselt köitev. Selle loomulik ilu, soojus ja mitmekülgsus on teinud sellest lemmikmaterjali neile, kes soovivad muuta oma elu- või tööruume. Eritellimusel puittööd viivad selle võlu järgmisele tasemele, pakkudes kohandatud lahendusi, mis sobivad iga kliendi elustiili ja esteetiliste eelistuste ainulaadsete kontuuridega. Eritellimusel puittööd on enamat kui lihtsalt mööbli kohandamine ruumi jaoks. See on dialoog materjali ja keskkonna vahel, tagades, et iga tükk mitte ainult ei sobi täiuslikult, vaid täiendab ja tõhustab ka ruumi üldist disainilugu. Eritellimusel puidust

5 põhjust, miks valida oma koju eritellimusel puittooted

Eritellimusel puittooted hõlmavad mööbli ja sisustuselementide loomist, mis on kohandatud koduomaniku spetsiifilistele vajadustele ja eelistustele. Erinevalt ma
ssb.ee
Eritellimusel puittooted hõlmavad mööbli ja sisustuselementide loomist, mis on kohandatud koduomaniku spetsiifilistele vajadustele ja eelistustele. Erinevalt masstoodangust on eritellimusel esemed disainitud ja valmistatud konkreetse ruumi, stiili ja funktsiooni silmas pidades. Kodu, mis peegeldab inimese ainulaadset maitset ja elustiili, soov on suurendanud nõudlust eritellimusel puittoodete järele. See võimaldab koduomanikel oma ruume isikupärase ja eristuva iseloomuga täita. Põhjus #1: Ainulaadsus ja isikupärastamine Eritellimusel puittooted pakuvad võimalust luua kodukeskkond, mis on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.