KOREST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Infrapunaküte on tipptasemel tehnoloogia, mis pakub soojust sarnaselt päikesekiirgusega. Erinevalt tavapärastest küttesüsteemidest, mis soojendavad õhku, kiirga

5 põhjust, miks valida oma koju infrapunaküte

Infrapunaküte on tipptasemel tehnoloogia, mis pakub soojust sarnaselt päikesekiirgusega. Erinevalt tavapärastest küttesüsteemidest, mis soojendavad õhku, kiirgavad infrapunasoojendid kiiri, mis imenduvad objektidesse ja pindadesse ning seejärel kiirgavad soojust tagasi ruumi. See uuenduslik lähenemine koduküttele pakub mitmeid eeliseid, muutes selle atraktiivseks valikuks Eesti koduomanikele.

Infrapunasoojendid töötavad, kiirates infrapunavalgust, mis on osa elektromagnetilisest spektrist ja inimsilmale nähtamatu. Need infrapunakiired liiguvad läbi õhu kuni nad tabavad objekti või pinda, kus need imenduvad ja muunduvad soojuseks. See otsene soojuse ülekanne allikast objektile on see, mis teeb infrapunakütte erakordselt tõhusaks.

Põhjus 1: Energiatõhusus ja kulude kokkuhoid

Üks kõige veenvamaid põhjuseid infrapunakütte valimiseks on potentsiaal madalamateks käituskuludeks. Infrapunasoojendid võivad olla energiatõhusamad kui traditsioonilised küttesüsteemid, kuna nad soojendavad otseselt objekte ja inimesi, mitte õhku. See otsene küttemeetod tähendab, et vähem energiat läheb raisku, mis tõlgendub kokkuhoiuks teie energiakuludel.

Võrreldes tavapäraste küttemeetoditega võivad infrapunaküttesüsteemid kasutada oluliselt vähem energiat, et saavutada sama soojusaste. See on eriti kasulik Eesti kliimas, kus tõhusad kütte lahendused on mugavuse ja kulutõhususe tagamiseks külmematel kuudel hädavajalikud.

Põhjus 2: Tervis ja õhukvaliteedi paranemine

Infrapunaküte võib kaasa aidata tervislikuma kodukeskkonna loomisele, vähendades tolmu ja allergeenide levikut. Kuna infrapunasoojendid ei sõltu kuumade õhuvoolude levitamisest ruumis, on õhu liikumine, mis võib kanda tolmuosakesi, vähem. See võib olla eriti kasulik allergiate või hingamisteede probleemidega inimestele.

Pindade ühtlase soojuse taseme säilitamisega võivad infrapunasoojendid aidata vältida hallituse ja niiskuse teket teie kodus. See mitte ainult ei aita kaasa tervislikumale eluruumile, vaid aitab ka säilitada teie kodu struktuuri terviklikkust.

Põhjus 3: Lihtne paigaldus ja väike hooldusvajadus

Infrapunaküttesüsteemid on tuntud oma paigalduse lihtsuse poolest. Erinevalt traditsioonilistest küttesüsteemidest, mis võivad nõuda ulatuslikku torustiku või torude paigaldust, saab infrapunasoojendeid sageli paigaldada minimaalse segadusega teie kodus. See teeb neist ideaalse valiku nii uutele ehitistele kui ka olemasolevatesse ruumidesse paigaldamiseks.

Kord paigaldatud, nõuavad infrapunasoojendid väga vähe hooldust. Kuna neil puuduvad liikuvad osad nagu ventilaatorid või mootorid, on mehaanilise rikke oht oluliselt vähenenud. See usaldusväärsus tähendab, et võite nautida pidevat soojust ilma sagedase remondi või hoolduse pärast muretsemata.

Põhjus 4: Esteetiline ja ruumisäästlik disain

Infrapunasoojendid on saadaval mitmesugustes disainides, mis võivad täiendada iga interjööri. Paneelsoojenditest, mida saab värvida teie seintega sobivaks, kuni stiilsete klaas- ja peegelviimistlusteni, võib infrapunaküte suurendada teie kodu esteetilist atraktiivsust pakkudes samal ajal tõhusat soojust.

Infrapunasoojendite kompaktne ja mitmekülgne disain võimaldab neid paigaldada kohtadesse, kus traditsioonilisi soojendeid ei saa, näiteks kõrgele seintele või lagedele. See ruumisäästlik omadus on eriti kasulik Tallinna linnakodudes, kus ruum võib olla väga hinnatud.

Põhjus 5: Nutikodu integratsioon ja mugavuse kontroll

Infrapunaküttesüsteemid on sageli ühilduvad nutikodu tehnoloogiaga, võimaldades teil oma kütet kaugjuhtida nutitelefoni või tahvelarvuti kaudu. See integratsioon võib viia veelgi suuremate energiasäästude ja mugavuseni, kuna saate oma kütteseadistusi kohandada vastavalt oma ajakavale ja eelistustele.

Infrapunaküttega võite nautida isikupärastatud mugavusseadeid, mis vastavad teie individuaalsetele vajadustele. Olgu teie eelistuseks soojem elutuba või jahedam magamistuba, infrapunasoojendeid saab reguleerida, et luua teie kodule ideaalne temperatuur igas ruumis.

Avastage infrapunakütte soojus ja tõhusus koos KOREST OÜ-ga. Võtke meiega ühendust, et muuta oma kodu hubaseks, energiasäästlikuks pelgupaigaks.

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas säästa energiakuludelt täiustatud isolatsiooniga?

Isolatsioon on igas hoone kujunduses kriitiline komponent, mis mõjutab otseselt energiatarbimist ja kulusid. Nõuetekohane isolatsioon vähendab kütte- ja jahutus
ssb.ee
Isolatsioon on igas hoone kujunduses kriitiline komponent, mis mõjutab otseselt energiatarbimist ja kulusid. Nõuetekohane isolatsioon vähendab kütte- ja jahutusvajadust, minimeerides soojusülekande kiirust, olles seega oluline tegur energia säästmise püüdlustes. Soojus liigub kolmel viisil: juhtivus, konvektsioon ja kiirgus. Isolatsioon töötab, aeglustades juhtiva soojusvoo ja vähemal määral konvektiivse soojusvoo liikumist. Täiustatud isolatsioonimaterjalid on kavandatud kõigi kolme soojusülekande vormi aadressimiseks, pakkudes ülimaid energiasäästu eeliseid. Täiustatud

Kodumugavuse tulevik: nutikas kütteintegratsioon

Smart küte viitab edasijõudnud küttesüsteemidele, mis kasutavad tehnoloogiat, et pakkuda tõhusaid, mugavaid ja kohandatavaid kütte lahendusi. Need süsteemid on
ssb.ee
Smart küte viitab edasijõudnud küttesüsteemidele, mis kasutavad tehnoloogiat, et pakkuda tõhusaid, mugavaid ja kohandatavaid kütte lahendusi. Need süsteemid on kavandatud kaugjuhtimiseks nutitelefonide või muude seadmete kaudu, võimaldades kasutajatel seadeid igal ajal ja igal pool reguleerida. Traditsioonilistest puuküttega ahjudest kuni kaasaegsete keskküttesüsteemideni on koduküttesüsteemid läbinud olulisi muutusi. Viimane areng on nutitehnoloogia integratsioon, mis toob kodumugavusele uue kontrolli ja tõhususe taseme. Smart küttesüsteemid pakuvad arvukalt eeliseid, sealhulgas

KOREST OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing KOREST on asutatud 17. aprillil 2013. aastal.  OÜ KOREST põhitegevus on põrandaküttesüsteemide müük, nende paigaldamise nõustamine ning paigaldamine.
ssb.ee
Osaühing KOREST on asutatud 17. aprillil 2013. aastal. OÜ KOREST põhitegevus on põrandaküttesüsteemide müük, nende paigaldamise nõustamine ning paigaldamine. Kaupade jaemüük toimub selleks avatud kaupluses aadressil Tallinn Kadaka tee 44. Osaühingu juhatus koosneb kahest liikmest. Aruandeperioodil juhatuse liikmele tasu ei makstud. 2023. aastal jätkab ettevõte tegevust põrandaküttesüsteemide müügi ja nende paigaldamise nõustamise alal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.