PLAYTECH ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 14 497 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 155 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga ko

PLAYTECH ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 14 497 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 155 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Playtech Estonia põhitegevusalaks on programmeerimine ja arvutigraafika tööd. Ettevõtte 100% osade omanikuks on Playtech Holdings Ltd (registreeritud Mani saarel).

Playtech grupi põhiliseks tooteks on internetikasiinod ning arvestatav osa arendustegevusest toimub Eestis. Internetikasiino koosneb erinevatest toodetest ning millest siis Eestis arendatakse mängijate ja kasiinode haldussüsteemi, internetikasiino platvormi ja Live-kasiinode keskkonda.

Lisaks on Eestis ka infrastruktuuri arendamise ja haldamise üksus ning ka klienditugi.

2022. aasta lõpetas ettevõte kasumiga tänu koostöö jätkumisele seniste äripartneritega ning emaettevõtte poolt sõlmitud uute lepingutega. Kogu ettevõtte poolt loodud teenus läheb ekspordiks ning arveldused toimusid eurodes. 2022. aastal kogu müük summas 47 miljonit Eurot toimus

Playtech grupi ettevõttele Playtech Software Ltd (registreeritud Suurbritannias) (2021: 39mEUR).

2023. majandusaastal on ettevõttel plaanis tegevust jätkata ning ka kasvada. Seoses uutele turgudele sisenemisega on vaja tihtipeale olemasolevat toodet kohandada vastamaks regulatsioonidele millega kaasneb täiendav töömaht lisaks jooksvale arendustööle. Sellest tulenevalt on kavas värvata täiendavaid töötajaid.

2022. majandusaastel tehti investeeringuid kokku summas 1.3mEUR (2021: 1.6mEUR). Põhiosa sellest 1.1mEUR kulus uutele töötajatele töövahendite ja olemasolevate töötajate töövahendite ning IT infrastruktuuri uuendamisele. 2023. aastal on plaanis investeeringuid samas mahus jätkata.

Valdav enamus tehingutest on Eurodes, seega valuutariski mõju on madal. Ettevõttel laenusid ei ole, mistõttu Euribori oluline kasv finantskulusid ei suurenda.

Olulisemad finantssuhtarvud olid järgmised: 1) Likviidsuskordaja ehk käibevarad/lühiajalised kohustised: 2021: 6,79 ja 2022: 9,22.

2) Kasum/käive: 2021 : 0,02 ja 2022 : 0,03.

3) Rahavood äritegevusest/käive: 2021: 0,02 ja 2022: 0,05.

Keskkonnamõjude vähendamise eesmärgil alates 1. maist 2021 aastal Playtech Estonia tarbib ainult taastuvenergiat.

Aasta jooksul ettevõte panustas ka paljudesse toetusprojektidesse. Meie toetusel on makstud stipendiume Tartu Ülikooli, Tallina Tehnikaülikooli kui ka Tartu Tervishoiu Kõrgkooli tudengitele. Samuti toetasime Diabeedikooli, Eesti Matemaatika Seltsi, Eestimaa Looduse Fondi, Eesti

Punane Risti ja mitmeid teisi mittetulundusühinguid nende tegemistes.

2022. aasta 24. veebruaril alustas Venemaa Ukrainas sõjalist invasiooni mis on kestnud juba rohkem kui aasta ning meillel on arvestatav mõju üldisele majanduskeskonnale, samas Playtech Estonia OÜ majandustegevusele sellel märgatavat mõju pole olnud. Alates 2022 aasta keskpaigast on Eestis olnud väga kõrge inflatsioon, mille tulemusel on ka Playtech Estonia OÜ mitmed hankijad tõstnud hindu aga kuna nende kulude osakaal kogukuludest on suhteliselt väike, siis majandustulemustele olulist mõju see avaldanud ei ole.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

PLAYTECH ESTONIA OÜ: kasum kukkus, aga palk oli hea

PLAYTECH ESTONIA OÜ  on viimased 17 aastat pakkunud tarkvaralahendusi internetis tegutsevatele õnnemängudele. Vaatamata sellele, et ettevõtte kasum eelmisel aas
ssb.ee
PLAYTECH ESTONIA OÜ on viimased 17 aastat pakkunud tarkvaralahendusi internetis tegutsevatele õnnemängudele. Vaatamata sellele, et ettevõtte kasum eelmisel aasta pea poole võrra kahanes, maksti seal Eesti ikkagi Eesti keskmisest oluliselt paremat palka. PLAYTECH ESTONIA OÜ rajasid 2001. aastal Eestist pärit poisid Lauri Kikerpill ja Rain Kivisik ning Teddy Sagi Iisraelist. Kikerpill ja Kivisik juhivad ettevõtte Eestis tegutsevat haru tänini. Playtech Estonia on Playtech grupi esimene ja suurim arenduskeskus, kus luuakse kõige keerukamaid tarkvaralahendusi. Playtech on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.