FINEST-HALL FACTORY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 34 587 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 47 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja komm

FINEST-HALL FACTORY OÜ hetkeolukord

Juba 34 587 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 47 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 8 korda.

Tegevusaruanne 2022

FinEst-Hall Factory OÜ on Eesti suurim PVC hallidele keskendunud tootja ja paigaldaja. Ettevõte on asutatud aastal 2010 ning täna töötab meil 31 inimest. Tootmine asub Tallinna Ringtee Tehnopargis, Rae vallas 2022 aastal valminud tootmishoones.

PVC hall koosneb tsingitud terasprofiilidest valmistatud konstruktsioonist, mis on kaetud PVC kattega. Tsinkimine tagab kõikidele terasdetailidele kaitse korrosiooni eest tavakeskkonnas aastakümmneteks. PVC katted toodetakse praktiliselt hooldusvabast Saksamaa ja Soome tehaste PVC kangast. Kõik tootmises vajaminevad katted toodetakse sisseostetud kangast ise.

PVC hallide kasutusala on väga lai: laopinnad, tootmispinnad, hoidlad (graanulid, vili) ning mitmesugused hoolduspinnad. Tehases valmistatud metallkonstruktsioonid tarnitakse paigalduseks platsile, kus koostatakse moodulid ehk omavahel ühendatud kaared, mis kinnitatakse taldmikele maasse rammitud terasvaiadega. Tulenevalt paigaldusviisist on kõik hallid hiljem teisaldatavad või ümbertõstetavad. Lisaks on võimalik olemasolevaid halle vajaduse tekkimisel hõlpsasti laiendada. Lisaks PVC hallidele pakutakse vajadusel ka varikatuseid ning PVC tunneleid.

Neist esimest saab kasutada kui täiendavat ning paindlikku ruumi kauba/toodangu ladustamiseks, kas olemasoleva hoone küljel/otsas või mujal territooriumil. PVC tunnel on kiire ja lihtne võimalus erinevate hoonete ühendamiseks.

Toodetavad PVC hallide laiused ulatuvad keskmiselt 10-50 meetrini, hallide ruutmeetritel ei ole piire. Ettevõte on tänaseks paigaldanud üle 300

PVC-halli, kogumahus ca 450 000m2.

PVC hallide turumaht sihtturgudel (Eesti, Läti, Leedu ja Soome Rootsi, Norra ja Taani) on hinnanguliselt 285 miljonit eurot. Eestis ulatub turumaht orienteeruvalt 15 miljoni euroni, millest FinEst-Hall Factory OÜ omab ligi 20 %-list turuosa. Soomes on turuosa umbes 2,5 %. Täpse suuruse määramine on mõnevõrra keerukas, kuna hallide tarbeks vajaminevat metallkonstruktsiooni toodetakse ka otseselt hallide tootmisega mitteseotud ettevõtete poolt.

FinEst-Hall Factory OÜ on saavutanud kindla turuliidri positsiooni Eestis ning loonud stabiilsed tarneahelad Soome turul.

Turuosalised jagunevad sektoris peamiselt kolmeks.

1. Ettevõtted, kelle põhitegevuseks on PVC hallide tootmine, sh ka PVC kangas (nt Finest-Hall Factory OÜ), 2. ettevõtted kelle põhitegevusala on muu (nt metallitööd, ehitus), kuid kes omavad suutlikkust teenusena pakkuda metallkonstruktsioonide valmistamist ning 3. ettevõtted, kes ise ei tooda, vaid tegelevad peamiselt vahendusega ja rentimisega.

(cid:127) FinEst-Hall Factory OÜ on suurim terviklahenduse pakkuja Eestis.

(cid:127) 12+ aastat tegutsemiskogemust.

(cid:127) Suuremahuliste piiriüleste projektide juhtimise kogemus.

(cid:127) Tugevalt motiveeritud arengule.

(cid:127) Konkurentsivõimeline ning aus palk ja kasumipõhine tulemustasu loovad motiveeritud ning püsiva meeskonna.

(cid:127) Pikaajalised ning mainekad kliendid.

2020. aastal alustatud tootmise restruktureerimine viidi lõpule aruandeaastal, mille tulemusena asuvad täna kõik tootmisüksused samas hoones. Uues hoones on meie kasutuses tootmispinda 4000 m2, võimaldades seeläbi märkimisväärselt parandada tootmisefektiivsust, koondades kokku PVC ja terasetootmised.

2022. aasta algas Finest-Hall Factory OÜ-s töiselt, kuid paraku juba esimeste kuudega sai selgeks, et ees ootab taas keeruline aasta.

Tarneahelad ja materjalide hinnad tekitasid keerulise olukorra pärast Venemaa täiemahulise sõjategevuse alustamist Ukrainas. Tarneahelate toimimiseks suurendasime laovarusid.

Sõda Ukrainas ja energiakriis on edasi lükanud kiire kasvu eesmärkide täitmist lähiaastatel, kuid kiirendanud pikaajaliste sihtide ja tähtaegade täitmist. Energiakriis ja rohepööre motiveerivad meie kliente veelgi enam PVC-hallidesse investeerima. Kliendid on järjest nõudlikumad ning näevad tulevikus eelist ettevõtetel, kes juba täna panustavad keskkonnasõbralikku ja sotsiaalselt vastutustundlikku tootmisesse.

Põhitoodang ehk PVC-hallide projekteerimine ja tootmine moodustas käibest 84 %, paigaldus 14 %, profiilide laserlõikus ja plasmapingi teenused ligi 1 % ning muud teenused 1 % (transport, metallijäägid). 2022. aastal andis Eesti turg 82 % ja Soome turg 18 % käibest.

Vaatamata keerukatele oludele kasvatati müügitulu ning FinEst-Hall Factory OÜ saavutas ajaloo suurima müügitulu. 2022 aastal oli ettevõtte müügitulu 8,521 miljonit eurot, kasvades võrreldes 2021. aastaga 50 %. Ettevõtte puhaskasum oli 526 tuhat eurot, moodustades müügitulust 6,2 %.

2023 aastaks kinnitatud eelarve kohaselt oodatakse ettevõtte müügitulu suuruseks 6 miljonit eurot.

2023. aastaks on laotud kindel vundament ja tunneme, et oleme ettevõttena tugevamas seisus. Lõpetatud on pikalt kestnud investeerimiskava – meil on kaasaegne tehas ning sisseseade. 2023. aasta põhieesmärgiks on jätkata tootmise ja projektide müügimahtude ning kasumlikkuse kasvatamisega.

FinEst-Hall Factory OÜ on kasutusele võtnud tunnuslause Finest quality to cover everything!

Ettevõtte eesmärk on järgneva 5 aasta jooksul aktiivselt suurendada turuosa Baltikumis ja Skandinaavias, kasvatada ärimahtu kaks korda ning jõuda aastaks 2027 müügituluni 10 miljonit eurot. Nimetatud eesmärgi saavutamiseks oleme teinud 1,5 miljoni eest investeeringuid nii tehnoloogiasse, kui digitaliseerimisele ja standardiseerimisele. 2022 aasta viimastel kuudel alustasime tööd profiilide laserlõikuspingiga.

FinEst-Hall Factory OÜ investeeringud perioodil 2022-2024 on 1,7 miljonit eurot, sh 1,3 miljonit eurot seadmetesse ja 0,4 miljonit eurot digitaliseerimisele ja standardiseerimisele. Investeeringutest suurima osakaaluga on 3D torulaser, moodustades ligi 70% kogu investeeringute

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Oma ruumi maksimeerimine modulaarsete pvc-hallidega

Kui ettevõtted kasvavad ja arenevad, muutub paindlike, vastupidavate ja kulutõhusate ruumilahenduste vajadus üha olulisemaks. Modulaarsed PVC-hallid pakuvad ett
ssb.ee
Kui ettevõtted kasvavad ja arenevad, muutub paindlike, vastupidavate ja kulutõhusate ruumilahenduste vajadus üha olulisemaks. Modulaarsed PVC-hallid pakuvad ettevõtetele mitmekülgset võimalust oma tegevusruumi laiendamiseks ilma püsistruktuuride pühendumuseta. Selles blogipostituses uurime, kuidas modulaarsed PVC-hallid võivad teie ruumi maksimeerida ja teie ettevõttele kasu tuua. Modulaarsete PVC-hallide eelised ettevõtetele Aeg on äris väärtuslik kaup. Modulaarseid PVC-halle saab kiiresti paigaldada ja demonteerida, tagades minimaalse katkestuse teie tegevuses. See kiire kasutuselevõtt on

Kiire paigaldusega varikatuste eelised teie äri jaoks

Äridele, kes vajavad koheseid, paindlikke ja kulutõhusaid ruumilahendusi, pakuvad kiire paigaldusega varikatused hulgaliselt eeliseid. Need struktuurid on loodu
ssb.ee
Äridele, kes vajavad koheseid, paindlikke ja kulutõhusaid ruumilahendusi, pakuvad kiire paigaldusega varikatused hulgaliselt eeliseid. Need struktuurid on loodud vastama erinevate tööstusharude nõudmistele, pakkudes praktilist alternatiivi püsivatele hoonetele. Selles postituses uurime kiire paigaldusega varikatuste kasutamise eeliseid teie äritegevuses. Kiire paigaldusega varikatuste mitmekülgsuse mõistmine Kiire paigaldusega varikatused ei ole üks-suurus-kõigile lahendused. Nad teenivad laia valikut rakendusi, logistikast ja tootmisest kuni põllumajanduse ja ürituste korraldamiseni. Nende

5 põhjust, miks kohandatud pvc-konstruktsioonid on tööstuslike ladustamislahenduste tulevik

Tööstusharude arenguga kasvab nõudlus uuenduslike ja tõhusate ladustamislahenduste järele. Kohandatud PVC-konstruktsioonid kerkivad esile kui peamine valik ette
ssb.ee
Tööstusharude arenguga kasvab nõudlus uuenduslike ja tõhusate ladustamislahenduste järele. Kohandatud PVC-konstruktsioonid kerkivad esile kui peamine valik ettevõtetele, kes soovivad optimeerida oma ladustamis- ja tööruume. Selles blogipostituses uurime, miks need mitmekülgsed konstruktsioonid muutuvad paljude tööstusharude eelistatud valikuks. Kohandatud PVC-konstruktsioonide eelised Kohandatud PVC-konstruktsioonid pakuvad disainis võrreldamatut paindlikkust, võimaldades ettevõtetel kohandada oma ladustamislahendusi konkreetsetele vajadustele. Olgu selleks logistika, tootmine, põllumajandus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.