KOTKAPESA PUHKEKESKUS OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tere tulemast Kotkapesa Puhkekeskusesse, kus kohtuvad kaasaegne mugavus ja iidsete traditsioonide võlu! Meie kahes puhkemajas - SÄÄNIKU TALU PUHKEKESKUS ja KOTK

Eesti saunarituaalide 101

Tere tulemast Kotkapesa Puhkekeskusesse, kus kohtuvad kaasaegne mugavus ja iidsete traditsioonide võlu! Meie kahes puhkemajas - SÄÄNIKU TALU PUHKEKESKUS ja KOTKAPESA PUHKEKESKUS - ootavad sind unustamatud hetked, kus saad nautida Eesti saunarituaale ning meie köögi imemaitsvaid Eestimaiseid lihatoodanguid.

Kotkapesa Puhkekeskuses on sul võimalus kogeda kahte unikaalset sauna - Eesti saun ja Soome saun. Meie saunad on tõelised oaasid, kus saad lõõgastuda ja taastuda. Eesti saun pakub traditsioonilist leilirõõmu, samas kui Soome saun kutsub sind nautima karget, kuid lõõgastavat kogemust.

Eesti saunakultuur on midagi erilist, mida me Kotkapesas uhkusega esindame. Saun on meie rahva südames ja hingel, ning meie saunakombed on edasi antud põlvest põlve. Koge meie saunade maagiat, mille juured ulatuvad aegade algusesse!

Kotkapesa Köök tervitab sind ehtsate Eesti maitsetega, mis on valmistatud kaasaegse tipp-tehnoloogiaga, kuid säilitades iidse toiduvalmistamise traditsioonide võlu. Meie menüüst leiad kohalikust talutoorainest valmistatud hõrgutised, mis on loodud naudinguks igale maitsemeeltele.

Kotkapesa Köögi uhkus on meie Eestimaine lihatoodang, mis on valmistatud kohalike talude värsketest ja kvaliteetsetest toorainetest. Oleme pühendunud pakkuma ainult parimat, mis Eesti loodusel on pakkuda. Iga suutäis on tõeline kulinaarne nauding, mis viib sind maitsete lõputule teekonnale.

Kombineeri Kotkapesa Puhkekeskuse saunarituaalid meie köögi maitsvate hõrgutistega ning loo endale täiuslik puhkehetk. Saun ja toit moodustavad ühtse terviku, kus tänapäeva mugavused ja ajatu traditsioon kohtuvad.

Tule ja proovi ise järele, kuidas Kotkapesa Puhkekeskus pakub sulle tõelisi elamusi Eesti saunarituaalide, kohalike lihatoodangute ja unustamatute puhkehetkede kaudu. Lisateabe saamiseks ja broneeringute tegemiseks külasta meie veebilehte või võta meiega ühendust. Kotkapesa ootab sind avasüli!

Sukeldu traditsiooni soojusesse Kotkapesa Puhkekeskuses – sinu värav ehtsasse Eesti sauna kogemusse.

Broneeri lõõgastavad saunad siit!

Tutvu ka meie Eestimaise lihatoodanguga!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Miks pidada pulmad looduslikus keskkonnas?

Pulmad on elu üks erilisemaid sündmusi, mis märgib armastuse, pühendumise ja ühise tuleviku algust. Traditsiooniliselt on pulmad toimunud uhketes ballisaalides
ssb.ee
Pulmad on elu üks erilisemaid sündmusi, mis märgib armastuse, pühendumise ja ühise tuleviku algust. Traditsiooniliselt on pulmad toimunud uhketes ballisaalides või kaunites lossides, kuid viimasel ajal on üha rohkem paaridel tekkinud huvi pidada pulmi maal - looduse süles, värskes õhus ja maalähedases keskkonnas. Miks valida pulmade pidamiseks just maaline asukoht, eriti puhkemajad? Selles artiklis vaatleme, miks just maal on muutumas üha populaarsemaks pulmapeo sihtkohaks. Üks suurimaid eeliseid maal pulmade pidamisel on looduse ilu ja rahu, mis loob romantilise ja lõõgastava atmosfääri.

Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfond

Meie köögitarvikute ostmist on toetanud Meetme 6.1„Maapiirkonnas majandustegevuse mitmekesistamise investeeringutoetuseandmise ja kasutamise tingimused ning kor
kotkapesa.ee

10 PÕHJUST, MIKS TARBIDA KOTKAPESA KONDIPULJONGIT (Kotkapesä kondileeme hülp)!

1. Kohalik ja naturaalne toode. Tegemisel on kasutatud Eestimaist toorainet ja ei sisalda kunstlikke säilitusaineid. 2. UMA MEKK- kohaliku Vana-Võromaa toidu ja
kotkapesa.ee

Kotkapesa praevorst annab päevale korraliku stardi.

Söö hommikuti Kotkapesa praevorsti- saad maitseelamuse ja kiire suupiste. Päeva start on Kotkapesa praevorst. Kliendid on öelnud: “Teie praevorst on päris huvit
kotkapesa.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.