SAARDE HARIDUSELU SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 242 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

SAARDE HARIDUSELU SA hetkeolukord

Juba 242 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Saarde Hariduselu Sihtasutus (edaspidi SHESA) asutamisotsus kinnitati 20. mail 1999. aastal.

Lõppenud tegevusaastal oli põhitegevuseks põhikirjale vastavalt haridus- ja kultuurielu arendamise toetamine.

2022. a tegevuste puhul saame täheldada COVID-19 piirangute järgset elavnemist ning teatud traditsioonide ja projektide taaskäivitumist, seda nii hariduse, kultuuri ja spordi valdkonnas.

Tegevustena olid päevakorras hariduse, kultuuri ja kodanikuühiskonna valdkondade üritused.

Samuti oli päevakorras pikema perspektiiviga haridusprojektid ning uute projektide jaoks kontaktide loomine. Olulises mahus koordineeriti erinevate haridus- ja õpilasürituste läbiviimist, koolitusi ja projekte. Erinevates, sh väikesemahulistes, tegevustes osalemine andis kogemusi kohaliku kogukonnaelu aktiveerimiseks.

Jätkuvalt osaleb sihtasutus õpilas- ja haridusürituste ettevalmistusel ning korraldamisel nii kogukondlikul kui maakondlikul tasandil. Selline tegevus on abiks haridusasutustes õpilastega tehtava kasvatustöö eesmärkide saavutamiseks.

Strateegiliseks eesmärgiks on sihtasutus seadnud projektitaotluste põhiselt täiendavate finantsvahendite kaasamise piirkonna arendamiseks ning põhikirjaliste eesmärkide täitmiseks ning võimaluste piires majandustegevuse tulu saamiseks. Koostööprojekte kavandatakse ESF alanud meetmeperioodil.

Edasise põhitegevuse tuludes ja kuludes struktuurseid muutusi ei ole kavandandatud ning majandustegevuse mahtu võivad olulisemalt mõjutada kirjutatavate projektitaotluste edukus.

Sobivate tingimuste korral osaletakse välispartnerluse suhete arendamise kõrval siseriiklikes projektides.

2022. aasta majandusaastal ei olnud sihtasutusel ühtegi töölepinguga töötajat.

Sihtasutuse juhatus on viieliikmeline. Juhatuse liikmetele 2022. aastal juhtimise eest tasusid ei makstud.

Finantsnäitajad: 2021 2022

Tulud kokku 2693EUR 17362 EUR

Varad 31 dets. seisuga 4180EUR 3565 EUR

Kohustused 31 dets. seisuga 904 EUR 53 EUR

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.