TALLINN, LÕIME TN 1 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 238 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TALLINN, LÕIME TN 1 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 238 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022.a. esitati Tallinn, Lõime tn 1 korteriühistu poolt ühistu liikmetele arveid summas 7523 eurot, millest sihtotstarbeliste kuludena maksti AS-dele Tallinna Vesi 1042 eurot, VG Kapital OÜ 1344 eurot, Eesti Keskkonnateenused ja Ragn-Sells 301 eurot ja Eesti Energia 157 eurot, Koduhaljastus OÜ-le 590 eurot.

2022.a. tulemiks kujunes kahjum summas -9 eurot.

Aruandeaastal ei soetatud põhivara ning ei makstud välja töötasusid ega muid tasusid juhtkonnale.

2022. aastal ühistu liige Rait Reiter ei vähendanud oma võlga korteriühistu ees, aasta lõpuks moodustas tema võlg endiselt 10004 eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.