FLOWERSHOWER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 119 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommente

FLOWERSHOWER OÜ hetkeolukord

Juba 119 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

FlowerShower OÜ on loodud selleks, et pakkuda pruutpaaridele ja tähtpäevalistele võimalust oma tähtpäeva puhul kingitud lillekingid saada igalt kinkijalt eraldi üle pikema aja, nii et lillekingid saabuvad tähtpäevalisele mitme nädala ja kuu jooksul pärast tähtsündmuse toimumist.

FlowerShower OÜ sai ettevõtluse alustamise toetuse Eesti Töötukassalt ja alustas tegevust 2021.aastal.

Ettevõtte peamised tegevused esimesel tegevusaastal olid seotud veebilehe disaini ja arendustegevustega, samuti pruutpaaridele mõeldud ajas hajutatud lillekimpude saatmise võimaluse reklaamimisega ja lahenduse valideerimisega. Ajas hajutatud lillekimpud jõudsid mitme õnneliku pruutpaarini, kes said värsked lillekimbud oma igalt pulmakülaliselt eraldi igal nädalal, nii et lillekinke jagus kokku mitmeks kuuks.

2022.aasta majandusaasta lõppes ettevõttele disaini- ja tootearendusalaste tegevustega, et veebilahendust parendada ja edasi arendada ning edasi arendatud versioon panna veebilehele www.flowershower.ee lillesoovide esitamiseks ja tellimuste tegemiseks üles.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.