VÄIKELASTE PÄEVAHOID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 873 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommente

VÄIKELASTE PÄEVAHOID OÜ hetkeolukord

Juba 873 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

Väikelaste Päevahoid OÜ, mille kaubamärk on Juntsu, tegutseb alates 2006 aastast Tallinnas Nõmme linnaosas. Lapsed käivad hoius Tallinna linnast ja erinevatest lähivaldadest.

Ettevõtte omanikud vahetusid 2012 aasta augustis, samaaegselt toimus kvalitatiivne muutus ettevõtte juhtimises, mis kajastub aasta aastalt kasvavas käibes ja lastehoiu teenuse taseme tõusus.

2022 majandusaasta jätkati põhitegevuse - laste päevahoiuga. Majandusaasta käibeks kujunes 126 tuhat eurot.

Meie eesmärgiks on pakkuda leevendust puuduvatele lastesõime kohtadele ja tagada südamerahu lastevanematele, kes peavad oluliseks hoida oma last väikeses ja turvalises kollektiivis personaalse tähelepanu all. Majandusaasta lõpu seisuga vabu hoiukohti ei olnud, mis on meile märgilise tähendusega ja annab posistiivse tagasiside lastevanematelt.

Majandusaastal hankisime juurde mänguasju ja õppevahendeid ning täiendasime laste mängualasid. Lastele vajalike mänguvahendite ja maja olemetingimuste uuendamist jätkame ka uuel majandusaastal.

2022 majandusaastal oli Väikelaste Päevahoid OÜ-s keskmiselt 5 põhitöökohaga töötajat.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.