ALASNIIDU SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 407 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommente

ALASNIIDU SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 407 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Alasniidu Seltsi (edaspidi Selts) tegevuse eesmärgiks on Alasniidu piirkonnas kohaliku kogukonnaelu organiseerimine ja arendamine koostöös kohalike inimestega ja Harku vallaga.

Alasniidu Selts asutati 2007.a. augustis. Esimesed liikmed olid asutajaliikmed. Põhiline tegevus algas Seltsil 2008 aastal, kui otsustati rajada Alasniidu asumisse spordi- ja mänguväljak ning alustada Harkujärve-Tiskre kandi arengukava koostamist.

Seltsi kõrgeimaks organiks on üldkoosolek. Üldkoosolekute vahelisel ajal juhib Seltsi tegevust 5 liikmeline juhatus. Juhatus käib koos vastavalt vajadusele. Juhatus täidab oma igapäevaseid kohustusi vastavuses Seltsi põhikirjaga. Valitud on ka revisjonikomisjon, kes kontrollib seltsi finantsmajanduslikku olukorda.

Seltsi raamatupidamist korraldab vastavat haridust omav liige. Seltsi juhtorganite liikmed töötasid tööst vabal ajal ilma selle eest tasu saamata. Liikmemaks aastas on 10 eurot.

Selts korraldas ja võttis osa 2022 aastal järgmistest Harku vallas ja kohalikus piirkonnas toimuvatest üritustest:

Jõulukuuskede põletamine Alasniidul, koostöös Harkujärve kooliga Jüriöö jooksu korraldamine, kevadise heakorrakuu piirkonna käimistalgud, koostöös kogukonnakiriku ja arku valla naiskodukaitega „Elanikonna kaitse töötuba“, lastekatsepäev 1. juunil Alasniidu mänguväljakul, Haridus- ja teadusministeeriumi toetuselkorraldati õpihuvilaager piirkonna lastele „Mõisapreilide hobid“. Korraldati ka Harku Valla Avatud

Külade Nädala raames Harku Valla Külade Discgolfivõistlus Muraste Discgolfirajal, Alasniidu Karikas

Rannavolles, enne kooli algust korraldatav Alasniidu Pereolümpia, septembri alguses piirkonna esimene garaažimüügipäev ja koostöös kogukonnakirikuga Mari Jürjensi jõulukontsert kogukonnale.

Kogukond osales ka Ukraina toetuseks üleakutses „Sooja südamega Ukrainasse“. Koguti villaseid esemeid saatmiseks Ukrainasse ja kohalikele perekondadele materjaalset abi.

Kodanikuühiskonna Sihtkapitali vabaühenduste arenguhüpet ettevalmistav 2022. aasta taotlusvoor rahuldas

Alasniidu Selts esitatud projektitaotluse „Alasniidu Seltsi MTÜ arengukava koostamine aastateks 2022-2028“.

Valmis läbi kandi elanike küsitluse ja läbi kahe seminar vormis töötoa “Tiskre-Harkujärve kandi arengukava 2022-2028”.

Piirkonna kõige pikemate traditsioonidega üritus Alasniidu Pereolümpia oli järjekorras 14-nes ja osavõtjaid oli hulgaliselt.

Selts saab Harku vallavalitsuselt tegevustoetusürituste läbiviimiseks.

Jätkuvalt korrastatakse ja puhastatakse kandi laste joonistustega kujundatud bussipeatuseid.

Seltsil puuduvad omal ruumid, kus koos käia ja kontori asukohaks on ühe Seltsi juhatuse liikme elupaik.

Juhatus koguneb Alasniidu lasteaia ruumides või Harkujärve kirikus, kus saab pidada ka seltsi juhatuse -ja üldkoosolekuid.

Alasniidu Seltsi projektijuht on osalenud Nelja Valla Kogu ühisstrateegia seminaridel, Harku valla uue projektipõhise tegevuse ja külaseltside toetamise kora välja töötamise koosolekutel ja Harku valla külade nädala ettevalmistavatele töökoosolekutel.

2022 aasta KOP kevadisse ja sügisesse totlusvooru esitati projekti "Pop-up telkide ja laudade soetamine

Alasniidu Selts MTÜ väliürituste läbiviimiseks" taotlus. Teistkordse esitamise järel KOP sügisesse taotlusvooru, leidis projekt ka rahastamist ja seltsile on soetamisel taotletud inventar.

Seltsi majandustegevus põhineb:

Seltsi liikmed tasusid liikmemaksu 2022 aastal 490 eurot. Harku valla poolt 2022 aastal eraldati tegevustoetust 20 681 eurot, millega viidi läbi tegevuskavas ettenähtud väliüritusi ja 13048 eurot kulus Kaire Raiendile

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.