LEHTSE KAMMERKOOR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 192 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

LEHTSE KAMMERKOOR MTÜ hetkeolukord

Juba 192 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Lehtse Kammerkoor on Lehtse kammerkoori lauljate ja dirigentide ühendus, kes käib koos regulaarselt kolmapäeviti Lehtse kultuurimajas. Lauljatest on moodustunud ka lisaks kapell nimega Veereke. MTÜ Lehtse

Kammerkoori tegevuses osales 2022 aastal 35 liiget. Kuigi Covid-19 levik Eestis mõjutas MTÜ Lehtse Kammerkoori tegevust, oli mitmeid esinemisi nii kohalikel avalikel üritustel kui ka väljaspool oma maakonda.

Eesti Kooriühing omistas Lehtse Kammerkoorile panuse eest kultuuriruumi aasta koor 2021 tiitli.

Tapa vald nimetas Lehtse Kammerkoori Aasta Tegu 2021 laureaadiks.

2022. aastal ei olnud MTÜ Lehtse Kammerkooril palgalisi töötajaid.

MTÜ Lehtse Kammerkoori juhatusse kuulub viis liiget. Juhatuse liikmele 2022. aastal tasusid teenistuskohustuste täitmise eest ja muid soodustusi ei makstud.

Tähtsamad üritused, saavutused 2022 aastal: 04. veebruar Sõmerul esinemine muusikal „Ainult unistus“ numbritega 05. veebruar Kooriühingu aastapreemiate galal nimetati Lehtse Kammerkoor 2021 aasta kooriks.

24. veebruar nimetas Tapa vald Lehtse Kammerkoori Aasta Tegu 2021 laureaadiks.

16. aprill esinemine Tapa linnapäevadel 30. aprill Wabariigi kohvik Lehtse kultuurimajas 22. mai Eesti laulab Ukrainale Tallinna Lauluväljakul 04. juuni Järva praostkonna vaimulik laulupäev Tapa kirikus 04.-06.august Hiiumaa suvetuur. Kontserdid Kärda kirikus ja Suuremõisa lossis.

16. oktoober esinemine „Ainult unistus“ numbritega Tamsalu kultuurimajas 12. november Virumaa koorimuusikapäev Jõhvi kontserdimajas 19. november esinemine Tapa valla muusikapäevadel 03. detsember advendikontsert Palmse mõisas 17. detsember esinemine Lehtse jõulupeol 24.detsember osalemine Jõulu jumalateenistusel Ambla kirikus

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.