KOIV INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1694 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

KOIV INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 1694 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Koiv Invest OÜ on asutatud 2008. aastal.

Koiv Invest OÜ missiooniks on aidata ettevõtete ja asutuste keskjuhte ja spetsialiste nende tööalases ja isiklikus arengus, teostades tipptasemel turundus- ja kommunikatsioonikampaaniaid, ekspordimissioone, konverentse, koolitusi, kliendiüritusi ja ettevõtete efektiivse arengu jaoks olulisi projekte.

Ettevõtte peamisteks tegevusteks ja teenusteks on turundus- ja kommunikatsioonikampaaniate väljatöötamine ja korraldamine, kliendi ja meediasündmuste, konverentside ja koolituste korraldamine, energiasäästlikke lahenduste väljatöötamine ja teostamine.

OÜ Koiv Invest keskmine töötajate arv 2022. aastal oli 1 inimene. Töötasufond moodustas 22 tuhat eurot, seal hulgas juhatuse liikme lepingu alusel 9 tuhat eurot.

2022.aasta müügitulu oli 307 tuhat eurot. Puhaskasumiks kujunes 83 tuhat eurot.

Kliendid usaldavad meid järjest rohkem ja seetõttu on 2023. aastal ette näha käibe kasvu. Kasum võib väheneda kuna sisendihindade tõus on järjest suurenev.

2023. aastal on ettevõttel plaanis jätkata sarnaste teenuste pakkumisega, mis 2022. aastal. Samuti tegeleda tootearendustegevustega Eestis ja välismaal, mis võimaldaksid pakkuda klientidele uusi tooteid ja teenuseid ning kasvatada Koiv Invest OU käivet ja kasumit.

Tallinnas, 09. juuni 2023

Urmas Kõiv juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.