GRUND REALTY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1181 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 75 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommen

GRUND REALTY OÜ hetkeolukord

Juba 1181 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 75 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Grund Realty OÜ tegeleb kinnisvara haldusega, müügiga ja nõustamisega. Peamiseks tegevuseks on büroo/äriruumide üürimine ja haldamine.

2020. aastal võttis Grund Realty OÜ töösse esimese ärihoone projekti, alustati hoone haldamisega ja müügiprotsessi läbiviimisega. Ettevõtte ülesandeks oli hoone ehitusetapis tegeleda müügiprotsessiga ja aidata hoone interjööri kujundamisega. Kinnisvaraportaalides tegeleti objekti turundamisega ja uute klientide otsimisega. Interjööri kujundamiseks suheldi disaineritega ja toimus erinevate pakkumiste küsimine reklaamettevõtetelt kujundusdetailide jaoks.

2020. aasta juulikuus, valmis M16 Ärimaja, pärast seda on Grund Realty OÜ peamiseks ülesandeks hoone haldusega ning müügi- ja turundusprotsessiga tegelemine.

Grund Realty OÜ plaanib 2023. aastal keskenduda teenuse laienemisele, fokusseerides oma tegevusvaldkonda ärikinnisvara haldamisele ning klientide nõustamisele kinnisvara/kinnistu ostu müügi osas.

Ärikinnisvara halduse osas keskendutakse töökvaliteeti, pakkudes ärikinnisvara halduses paindlikke lahendusi uute klientide jaoks, mis võimaldaks pakkuda turul konkurentsi ja paremat kvaliteeti antud valdkonnas.

Nõustamise osas on plaanis tegeleda ostu klientidega, kes on otsingul endale sobiliku kinnistu, uue projekti või arenduse jaoks ning nõustada neid arendusprojektide osas.

Grund Realty OÜ juhatus on kaheliikmeline ja juhatusele maksti tasusid 10 800 eurot.

Majandusaasta lõpetas ettevõte kahjumiga, summas 5 179 eurot.

Lugupidamisega

Grund Realty OÜ juhatus

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.