RADKAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 127 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommente

RADKAR OÜ hetkeolukord

Juba 127 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

RadKar OÜ asutati 01.08.2019. aastal.

Asutamise põhitegevusalaks oli - hoonete ja üürimajade haldus (EMTAK-683219). 2022. aastal aktiivselt tegeleti olemasoleva üürimaja haldamisega. Maja oli üleval Airbnb keskkonnas ja 2022. aastal oli väga aktiivselt välja renditud.

Samuti suureks osaka RadKar OÜ tegevusest moodustavad finantsinvesteeringud. Majandusaastal teostati mitmeid investeeringuid, jätkati olemasolevate ja tegeleti uute võimaluste otismisega. Keerulised ajad majanduses ja ühiskonnas avaldasid sellele tegevustele suurt mõju. Aasta lõpul tuli ümberhindluse realiseerimata kahjum kanda kasumiaruande kuludesse.

Ettevõtte omakapitali suurus on 2500EUR.

RadKar OÜ omakapital ei vasta bilansipäeva (31.12.2022) seisuga äriseadustikus sätestatud nõuetele. Selle korrigeerimiseks maksti 2022.

aastal sisse 2500 suurune omakapital. Lisaks omanik kavandatab omakapitali taastamiseks vajadusel lisakapaitali suunata ettevõttesse. Märtsis 2023. aastal muudeti RadKar OÜ põhikirja. RadKar OÜ-l on võimalus moodustada netovara täiendamiseks vabatahtlik omakapitali reserv vastavalt raamatupidamisseaduse lisas 1 toodud bilansi skeemi kohaste muude reservide sätetele.

RadKar OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte. 2023. aastal tegeletakse edasi maja väljaüürimisega Airbnb keskkonnas. Jätkatakse investeermisega aktisatesse ja väärtpaberitesse. Omanik on investeeringute valikus kindel ja loodab, et 2023.aasatal saab investeeringute hindamisel kasumid kanda kasumiaruande tuludesse.

Karel Radiko

Juhatuse liige.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.