JCI RAPLA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 537 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

JCI RAPLA MTÜ hetkeolukord

Juba 537 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

RaplaEttevõtlikeNoorte KodaehkJCI Raplaon1989.aastast tegutsevrahvusvahelise võrgustikuosa, misonmõeldudkuni 40-aastastele aktiivseteleinimestelearengukeskkonna pakkumiseks.

JCIeesmärkonpakkuda võimalusiliikmetejuhtimisoskuste,sotsiaalsevastutustunde, ettevõtlikkusejarahvusvahelisekoostööarendamiseks,et innustada noori inimesi looma positiivset muutustühiskonnas.Sedakõike läbi isiklikuarengu, projektide,sündmusteja kontaktvõrgustiku.

MTÜJCIRaplaonasutatud8.märtsil1989.aastal.Mittetulundusühingonasutatud määramata ajaks. 2022.aastalõpuksoli kojas 15liiget,18senaatorit ja5auliiget.

Ühingu töödkorraldab juhatus,kellemäärab ametisseliikmeteaastakoosolek.Juhatuse volitusetähtaegon1aasta.MTÜJCIRaplas ei olepalgalisi töötegijaidjajuhatuse liikmetele ei makstajuhatuseliikmetasu.

2022.aasta korralised üldkogudtoimusidkolmel korral –aprillis,septembris janovembris.

Jaanuar 29.jaanuariltoimus traditsioonilineStardipauk(teema: lase ideedel lennata) jaaastaalguse pidu.Toimus kajuhatuse koosolek.

Veebruar

Toimuskuuesimesel esmaspäeval juhatusekoosolek.

Märts

Toimusjuhatuse koosolek,kus tehtiettevalmistusi aprillikuuüldkoosolekuks.

Aprill

Üldkogu toimus11.aprillil RaplamaaArendus ja Ettevõtluskeskuses.Koja liikmeskonnaga liitusJaanPaaslepp.

Mai-Juuni-Juuli-August

Üldkogusid ei toimunud.Juhatusekoosolektoimus mais.Aktiivsemadliikmedosalesid juunikuusMadis Karu juures toimunudsuvealguspeolningerinevatel teiste kodade organiseeritud üritustel.JCIRapla president Kadi Suurjärvosaleska 8.-11.juunilJCI

Euroopa konverentsil Belgias. JuulikuusseoliplaneeritudkaKorvpalliturniiri,kuidsee sündmusvähesehuvi tõttutuliteadmata ajaks edasi lükata.Augustis osaleshuvilineRaido

Sukles JCIEstoniaAkadeemias Simisalus.

September

Toimuskojajuhatuse koosolek,kus tehtiettevalmistusi septembrikuuüldkoosolekuks.12.

septembril toimusJCIRaplaüldkoosolekningkodasuurenes kolmeliikmevõrra –Raido

Sukles,Bengt Janson,Kristjan Janson.

Raplakodaoli kaesindatud 17.-19.septembril Tartus toimunudAastakonverentsil(teema:

Õppiminetänajahomme) ningjuhatuseliigeVeiko Rakaselgesindas JCIRaplat JCIEstonia

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.