ENEFITI TÕUKEFOND SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 335 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

ENEFITI TÕUKEFOND SA hetkeolukord

Juba 335 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

SA Enefiti Tõukefond tegutseb avalikes huvides ja eesmärgiks on finantsiliste ja organisatsiooniliste vahenditega arendada ja kujundada haridust, sotsiaalmajanduslikku arengut ja elukeskkonna parandamist.

2022. aastal kutsusid Eesti ettevõtted ABB, LHV, Fermi Energia, Eesti Energia, Nordecon ja Metrosert ellu füüsikaõpet toetavat programmi, mis sai nimeks „Lae end”. Toetusi laekus ettevõtetelt 2022.

aastal kokku 117 000 euro eest. Programmi eesmärgiks oli leida üles inspireerivaimad õpetajad ja koos nendega ka parimad praktikad. Inspireerivate õpetajate ja praktiliste õppevahendite puudus peegeldub noorte vähenevas huvis siduda oma tulevik reaalainetega. Füüsika on alus inseneeria ja tehnilisele valdkonnale ning mängib võtmerolli digi- ja rohepöörde eesmärkide saavutamisel.

Programmi 2022. aasta eesmärk oli tabada 50 särtsakat füüsika õpetajat. Eesmärk purustati mitmekordselt, kus läbi programmi “Lae end” nomineeriti 132 õpetajat 110-st erinevast koolist kõikidest Eesti maakondadest. Koostöös programmi haridusekspertidega Videoõpsist, Praktikalist ja

Eesti Füüsika Seltsist valmisid 20 õppevideot, mis on kättesaadavad kõikidele füüsikahuvilistele ning mis katavad poole füüsika põhikooli kursusest.

Suhtarvud majandusaasta kohta.

2022

Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja = käibevara/lühiajalised kohustised 1,65

Võlakordaja = kohustised/kogu passiva 0,61 2023. aastal jätkab programm „Lae End“ füüsikaõpetajate kaasamisega, et jõuda veelgi enamate pedagoogideni ning erinevatesse koolidesse. Jätkata põhikooli füüsika täiemahulise õppevideote

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.