NORDIC IMAGING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1067 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad

NORDIC IMAGING OÜ hetkeolukord

Juba 1067 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Nordic Imaging OÜ alustas radioloogiateenuste osutamist 2017. aasta detsembris. Nordic

Imaging kuulub Confido meditsiinigruppi, mille emaettevõte on Confido Healthcare Group OÜ.

Ettevõtte peamine koostööpartner on samasse kontserni kuuluv Arstikeskus Confido AS. Samuti tehakse koostööd erinevate kliinikutega Eestis ja Soomes.

2022. aastal kasvas Nordic Imagingi müügitulu võrreldes eelneva majandusaastaga üle 2 korra, moodustades kogusumma 1 643 tuhat eurot (2021: 788 tuhat eurot).

Tööjõukulude kasv korreleerus müügitulu kasvuga (109%). Püsikulude kasvutempo võrreldes käibega aeglustus seoses osutatud teenuse mahu olulise tõusuga . Nordic Imaging on loonud tugeva võimekuse kasvatada teenusemahtusid olemasolevate investeeringute ja püsikuludega ka järgnevateks aastateks, luues grupis sünergiat ja pakkudes tänapäevaseid terviklikke diagnostikateenuseid (röntgen, ultraheli,kompuuter- ja magnetresonantstomograafia).

Nordic Imaging’i 2022. majandusaasta puhaskasum oli 44 tuhat eurot (2021: kahjum 206 tuhat eurot) ja puhaskasumi marginaal 3%. Märkimisväärseimad investeeringud olid MRT tarkvara uuendus ja uus röntgen.

Ettevõttel on olemasoleva seadmepargiga tugev võimekus kasvatada mahtusid edasi ka 2023.

aastal.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.