ELUMUUTVAD ABISTAJAD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 280 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

ELUMUUTVAD ABISTAJAD MTÜ hetkeolukord

Juba 280 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Elumuutvad Abistajad on avalikes huvides tegutsev füüsiliste isikute vabatahtlik ühendus. MTÜ on asutatud eesmärgiga toetada Eestimaal elavate raskustesse sattunud perede toimetulekut.

MTÜ tulud koosnevad: füüsiliste ja juriidiliste isikute annetustest;tuluürituste korraldamisest laekunud summadest; MTÜ asutajate ja toetajate poolt heategevuslikus korras tehtava töö tulemusena laekunud summadest ja muudest tuludest, mis on tekkinud MTÜ põhikirjalistest tegevustest.

Ühendusel ei ole palgalisi töötajaid. Juhatuse liikmeid 2, juhatuse liikmetele töötasu ei maksta.

Aruandeperioodil abistati abivajajaid köögi- ja aiatehnika soetamisel 5 korral. Küttepuude ostmisel abistati 1 korral, transpordikulude katmisel 4 korrral ja ravimikulude ning invavahendite soetamisel 8 korral. Abistajad on aidanud soetada peredele voodipesu, madratseid, jalgrattaid.

Aitasime osta ühele raskustes perele auto, aidanud remontida 2 autot ning soetanud ühele perele autole talverehvid. Ühele pensioniealisele mehele soetasime liikumiseks vajaliku rolleri, üks abivajaja palus abi uue hüdrofoori ostmisel. Üüri- ja kommunaalkulude eest aitas MTÜ tasuda 12 korda, elektri, interneti ja koduvalve eest tasumisel on aidautud kokku 11 peret. Laenumaksetega oleme abistanud 5 korral, lasteaia- ja huviringide eest oleme tasunud 5 arvet. Kahel korral abistasime lastele prillide välja ostmisel. Vahendame riide - , jalatsi- ja toiduabi. Toidukorv osteti e-poest või vahendajate abil kokku 30 perele. Kooliaasta algul korraldati kampaania koolitarvete muretsemiseks raskustes peredele.

Kokku said abi 15 pere lapsed. Aasta lõpus katsime hättasattunud perede jõululaua ning 19 pere lapsed said jõulukingitused.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.