ELETERA ÄRI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 973 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommente

ELETERA ÄRI OÜ hetkeolukord

Juba 973 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 40 korda.

Tegevusaruanne 2022

ELETERA ÄRI OÜ alustas oma tegevust 2003. aasta juulikuust.

ELETERA ÄRI OÜ peamiseks tegevusalaks oli elektriprojektide koostamine.

Puhketeenused: 2005. aastal hakati arendama puhketeenuse suunda, sest ettevõtte asukoht pakub selleks häid võimalusi. Osaühingu asutamisel oli kindel mõte seda suunda ka ettevõttena majandama hakata.

2006. aastal alustati puhkemaja ehitusega. 2008. aastal sai valmis kogu hoone. 2009. aastal kujundati puhkemaja ja selle lähiümbrust tegevuse käigus tekkivate vajaduste järele. Hästi toimiva puhkekeskuse arendamine nõuab aga veel täiendavaid investeeringuid. 2011. aastal soetati aidamaja palkosa ehitusmaterjal ja rajati hoonele vundament, 2012. aastal jätkati aidamaja ehitust võimaluste piires oma vahenditest. Aidamaja palkosa paigaldati ja kaeti ajutise katusega. 2013. aasta suvel paigaldati katus ning 2014. aastal jätkati hoone ehitamist oma vahenditest. Hoones sai valmimisjärku kaks tuba majutuseks. 2016. aastal remonditi aidamaja juurde viivat teed ja majaesist parklat. 2017. aastal ehitati hoone välisviimistlust ja rajati ühele toale betoonpõrand. 2018. aastal sai teoks aidamaja avatud katusealuse kinniehitus. 2020. aastal ehitati puhkemajale terrassi laiendus ja paigaldati hoone ette tiigi kaldale kiikuv grillmajake. 2021. aastal renoveeriti puhkemaja juurdepääsuteed asfaltkattega teelt ja rajati puhkemaja taha muruväljaku kõrvale täiendav muruala.

Seega hetkel on puhketeenuse osas olemas: - puhkemajaks kohandatud hoone kena veekogu kõrval - maa ja juurdepääsutee ettevõtte omaniku omanduses - omandatud teadmised ja kogemused teenuse pakkumisel.

Eesmärgiks on jätkuvalt pakkuda inimestele majutusteenust ning mugavat tervislikku ja taskukohast puhkekohta looduskaunis kohas. Laienedes leida rakendust kasutamata hoonetele.

Elektritööd: Elektriprojektide koostamine on taganud ettevõttele kindla osa sissetulekust ja tegevus jätkub ka järgneval aastal. Ettevõte pakub ka käiduteenuseid.

Päikesepargiga elektri tootmine jätkub ja toimub väike rohepööre ettevõtte energiakasutuse osas elektriseadmetele üleminekul. Tehakse ettevalmistusi tegevuste automatiseerimisel ja robotiseerimisel.

Täiendõpe: 2023. aastal läbis ettevõtte omanik elektrialase pädevuse hindamise koos koolitustega ja ta omab diplomeeritud elektriinseneri taset 7 kuni 07.06.2028.

2021. aastal lõpetas ettevõtte omanik kutseeriharidusõppe, turismialase 5. taseme kutseõppe, turismikorraldajana.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Saunaelamused

Saunakultuur on Eestis sügavalt juurdunud ning puuküttega saunad on selle traditsioonilise lõõgastumise oluline osa. Ükskõik, kas olete juba saunakogemustega võ
ssb.ee
Saunakultuur on Eestis sügavalt juurdunud ning puuküttega saunad on selle traditsioonilise lõõgastumise oluline osa. Ükskõik, kas olete juba saunakogemustega või alles alustate, pakuvad puuküttega saun ja tünnisaun unustamatuid elamusi, mis ühendavad looduse ja lõõgastuse. Puuküttega saun on tuntud oma erilise aura ja tervislike eeliste poolest. See on koht, kus saate lõõgastuda ja taastuda, puhastada oma keha ning leevendada stressi ja pinget. Puuküttega saunasoojus tungib sügavale teie lihastesse, avades poorid ja võimaldades teil higistada, mis aitab kehal toksiinidest vabaneda. See on

Grillimine ja lõkkeplats- südamesse jõudev toit ja soojus

Grillimine ja lõkkeplats on toiduvalmistamise ja seltskondliku koosolemise viisid, mis on inimesi ühendanud juba tuhandeid aastaid. Need tegevused mitte ainult
ssb.ee
Grillimine ja lõkkeplats on toiduvalmistamise ja seltskondliku koosolemise viisid, mis on inimesi ühendanud juba tuhandeid aastaid. Need tegevused mitte ainult ei rahulda meie maitsemeeli, vaid pakuvad ka võimalust ühenduda looduse ja sõpradega, luues unustamatuid hetki. Grillimine- maitseelamuste maailm Grillimine on kunst, mis toob kokku toidu valmistamise ja õueelamused. See lihtne, kuid võimas meetod muudab toidu tõeliselt eriliseks. Olgu tegemist liha, köögiviljade või mereandidega, grillimine annab toidule ainulaadse maitse ja tekstuuri. Üks suurimaid rõõme grillimisel on see, et

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.