EESTI HOIU- LAENUÜHISTUTE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 456 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 50 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,0 punktiga ja komment

EESTI HOIU- LAENUÜHISTUTE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 456 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 50 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Eesti Hoiu-Laenuühistute Liit asutati 10. septembril 1999. Liidus oli 2022 seitse liikmes ühistut. Hoiu-laenuühistud pakuvad laenu- ning hoiustamisteenuseid, mõned ka makseteenuseid mitmete Eesti piirkondade elanikele ja ettevõtjatele. Nad on pälvinud oma liikmete hulgas ja piirkonnas, kus nad töötavad, usaldusväärse rahaasutuse maine.

Liidu ülesandeks on korraldada tingimusi Liitu kuuluvate hoiu-laenuühistute ning nende tugiasutuste võrgu arendamiseks. See hõlmab muuhulgas ühistuliste rahaasutuste esindamist ja huvide kaitsmist riigijuhtimisorganites ning samalaadsete asutuste rahvusvahelises koostöös, vajamineva oskusteabe ning vahendite hanke, koolitustegevuse ning ühtsete toimimisreeglite järgimise tagamise korraldamist.

HLÜ Liit on koostööpartner Euroopa hoiu-laenuühistute võrgustikus (ENCU). Eesti HLÜ

Liit on ühtlasi Hoiu-laenuühistute Maailmanõukogu (WOCCU) täisliige. See organisatsioon ühendab enam kui 100 riigi vastavaid keskorganisatsioone.

Eestis hoitakse regulaarseid kontakte Rahandusministeeriumi, Eesti Panga,

Finantsinspektsiooni ja Maaelu Edendamise Sihtasutusega.

Juhatus korraldas 2022 aastal viis nõupidamist veebi vahendusel. Juhatuse ühele liikmetele maksti töötasu 500 eurot ja kahele juhatuse liikmele 500 eurot arendustasu ning raamatupidajale 500 eurot.

HLÜ Liit on 2022 aastal mitmeid kordi selgitanud avalikkusele HLÜde eripära ning olulisust

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.