GREENHOME OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 642 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 26 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommen

GREENHOME OÜ hetkeolukord

Juba 642 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 26 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Greenhome OÜ haldab ja arendab Läänemaal Lääne-Nigula vallas Kaasiku külas läbi rohelise mõtteviisi kaasaegset vabaaja-, spordi- ja puhkekeskust, mida rendib kasutamiseks välja peamiselt ettevõtetele ja ka eraisikutele erinevate sündmuste ja tähtpäevade pidamiseks. Oleme orienteeritud ennekõike ette planeeritud ürituste täisteenuse pakkumisele. 2022 aasta põhitegevuseks oli puhkekeskuse hoonete ja rajatiste välja rentimine nii eraldiseisvalt kui terve kompleksina. Samuti toimus spordirajatiste (spordiväljakud, väibassein- ja saunakompleks) väljaüürimine ning vabaaja-, turismi- ja sporditarvete (räätsad jm) kasutusrent. Samuti vahendame klientidele erinevaid kõrvalteenuseid ja -tegevusi (meeskonnakoolitused, töötoad, matkad, seiklus- ja sportmängud, meelelahutus, jm). Klientide teenindamisel tehakse laialdast koostööd kogukonna teiste ettevõttete ja vabaühenduste ning loodusturismi edendajatega (looduskiidid).

2022 aastal jätkasime kõrvaltegevusena ka Eesti tõugu hobusekasvatuse- ja aretustegevusega. Põhikarja sündisid kaks Eesti tõugu varssa.

Arendustegevus ja investeeringud: aruandeperioodil jätkati detailplaneeringuga kehtestatud infrastruktuuri edasiarendustega ning hoonete- ja rajatiste renoveerimise ja ümberehitusega ning tehti mitmetel varem valminud rajatisel ja objektil hooldus- ja parendustöid. Edukalt viidi lõpule

Kodukont Läänemaa Leader toetusprojekt, mille raames soetati ja paigaldati puhkekeskusesse kaasaegne energia- ja keskkonnasäästlik biopuhastussüsteem.

2022 olulise mõjuga sündmused: ettevõte on arvestanud sellega, et pandeemiast tingitud mõningane turu ebakindlus ning 2022 alanud suuremahuline agressioonisõda Eroopas ja sellest tulenev energiakriis (kõrged elektrihinnad) mõjutasid olulisel määral ka ettevõtte 2022.

a majandustulemusi. 2023 jätkatakse olukorra jälgimist ja võetakse tarvitusele kõik vajalikud meetmed kõikvõimalikest kriisidest tulenevate mõjude leevendamiseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.