LILLE TURVAKODU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 849 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

LILLE TURVAKODU MTÜ hetkeolukord

Juba 849 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

MTÜ Lille Turvakodu tegutseb alates 1998 aastast. Põhitegevusalaks on sotsiaalhooldusteenuste osutamine. Täishooldusteenus sialdab vanurite ja puuetega inimeste hooldust ja rehabilitatsiooni, meditsiiniteenust, toitlustamist jmt. Kuus keskmiselt osutatakse täishooldusteenust 53 inimesele.

Sotsiaalhoolekande teenust pakume Aseri alevikus, Viru-Nigula vallas, Lääne-Virumaal. Peamiselt hooldatakse vanureid Aseri alevikust ning

Lääne- ja Ida-Viru maakonnast.

Tulud, kulud ja tulem 2022 aastal oli MTÜ Lille Turvakodu tulu teenuse müügist 497 546 eurot ja 2021 aastal 458 047 eurot. Kuu keskmine tulu 2022. a oli 41 462 eurot ja 2021.a 38 171 eurot.

MTÜ Lille Turvakodu tulemiks kujunes - 43 961 eurot. Kulud 2022.a on seoses tööjõukuludega, jooksva remondi kulude, põhivara parenduste kulude, toidukaupade, ravikuludega, elektrienergia, vee- ja kanalisatsiooni, küttekulu suurenemisega.

Olulised keskkonna ja sotsiaalsed mõjud

Aruandeaastal jätkus koostöö maakonna linna- ja vallavalitsustega. MTÜ peamiseks eesmärgiks on pakkuda ööpäevaringset meditsiinilist teenust ja hooldust eakatele ja puuetega inimestele. Samuti kindlustada eakatele stabiilne ja elamisväärne elu.

Majandusliku keskkonna peamiseks mõjuriks on eelkõige klientide ostuvõimelisus. Samuti võib välja tuua perekonna (eaka lähisugulaste jne) maksejõulisuse, kui olulise faktori antud ettevõtte teenuse tarbimisel.

Oluline on ka vananeva ühiskonna mõju ja sellega kaasnev soodne keskkond antud tegevusalal tegutsemiseks.

Investeeringud

Aruande perioodil ei tehtud investeeringuid põhivarasse. Tulevikus investeerib ettevõte olemasoleva ettevõtte laiendamisee ja kaasajastamisse, mis omakorda võimaldab olemasolevate töökohtade säilitamise ja uute loomise võimaluse.

Personal

MTÜ Lille Turvakodu andis tööd kahekümne ühele töötajale. Töötasu 2022 aastal oli 247 322 eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

MTÜ Lille Turvakodu põhieesmäriks on teenuse täiustamine ja turupositsiooni säilitamine ka kindlustamine olemasoleval turul.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Teade!

Lp. Klient Teade                                                                                                               18.12.2023 MTÜ Lille Turvakodu ko
lilleturvakodu.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.