ROLVEXOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 352 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteerit

ROLVEXOR OÜ hetkeolukord

Juba 352 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

ÜLDINFO.

ROLVEXOR OÜ on asutatud 2021.aasta jaanuaris ja tegevusega alustati septembrikuu lõpus. Peamiseks tegevusalaks on massažiteenuse osutamise jaoks mineva kauba/tarvikute müümine interneti teel.

ÄRITEGEVUSE ÜLEVAADE.

Peamine tähelepanu oli 2022. aastal kauba sortimendi kujundamisel ning e-poe jätkusuutlikus.

2022. aastal oli ettevõtte käive 39267 eurot ja kauba müügist teeniti kasumit summas 1042 eurot.

2023. aastal ROLVEXOR OÜ oma tegevust muuta ei planeeri ja jätkuvalt on planeeritud järgmised tegevused: - jätkata kliendibaasi suurendamist toodete ja e-poe reklaami näol; - jätkata laia ja soodsa kaubavaliku kujundamist ning säilitamist; - keskendumine käibe suurendamisele, et ettevõtte suudaks olla kasumlik; - reklaamimine massiteabe vahendites, nt Facebookis postitamine, Facebook kampaania, Google jne.

MUUD VALDKONNAD.

TÖÖTAJAD JA JUHTKOND.

2022. aastal OÜ-s ROLVEXOR töötajaid ei olnud.

OÜ ROLVEXOR juhatus on kaheliikmeline ja juhatusele ei ole 2022. aastal tasusid välja makstud.

Dividendidena osanikele väljamakseid 2022. aastal tehtud ei ole.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.