MEDIAMODIFIER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1212 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja komment

MEDIAMODIFIER OÜ hetkeolukord

Juba 1212 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

Mediamodifier OÜ põhitegevuseks on digitaalsete turundusmaterjalide töötlusplatvormi arendus ja turundus.

Mediamodifier on intuitiivne internetipõhine turundusmaterjalide tootmise tööriist, mis võimaldab üksikisikutel luua disaini- ja reklaamibüroode tasemel kiiresti inspireerivaid turundusvisuaale. Platvorm võimaldab kasutajal valida üle kahe tuhandest esitatud kujundusfaili seast endale sobiv, lisada valitud kujundusfailile soovitud foto (või mõni muu illustratsioon) lohistamise (ingl k drag-and-drop) põhimõttel ning genereerida laaditavaks failiks. Tulemiks on kasutusvalmis turundusmaterjal pildi kujul, kasutamiseks sotsiaalmeedias, kodulehtedel ja muudes turunduskanalites.

Ettevõtte missioon on pakkuda internetiplatvormi vahendusel kvaliteetse visuaalse turundusmaterjali loomist, vältimaks kliendi üleliigset aja- ja rahakulu.

Ettevõtte visioon on saada enam kasutatavaks turundusmaterjalide loomise tööriistaks samalaadsete seas.

Mediamodifier pakub teenusena turundusvisuaalide loomist arvuliselt järjest suurenevatele gruppidele – veebidisaineritele, online-turundajatele, sotsiaalmeedia sisuloojatele, kes vajavad visuaale oma igapäevatöös. Turutrendid näitavad internetiturunduse osakaalu pidevat suurenemist, prognooside kohaselt jätkub suurenemine ka järgnevatel aastatel.

Koostöös Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusega sai Mediamodifier OÜ ka toetust Euroopa Regionaalarengu Fondist, et välja arendada videotöötlusfunktsioonidega Mediamodifier mobiilirakendus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.