VÄIKE HELLERO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 111 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

VÄIKE HELLERO MTÜ hetkeolukord

Juba 111 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Ansambel Väike Hellero või VH liikmed koos Ukraina lauluringiga on esinenud 2022. a järgmistel üritustel (osa esinemisi õpitoa vormis):

Vladimir Romaškini näituse avamine Tartus Eesti Kirjandusmuuseumis 22.04;

Ukraina Maja korraldatud kontserdil Karlova päevadel Tartus (Ukraina lauluringiga) 21.05;

Uuspärimusfestivalil Elva taga Pööritsa külas 21.05;

Väike-Baltical Tallinnas korraldasime Regilaulutuba ja koos Ukraina lauluringiga ukraina rahvalaulude õpituba 4.06;

Ukraina Maja korraldatud Kupala Festil, ukraina jaanipäeval Tartus 7.07 Lodjakojas;

Mooste folgi eelüritus Mehikoormas, Ingerimaa lauludega 15.07;

Merike Estna pulmades Lääniste külaseltsi majas 23.07;

Regilaulu- ja jutuööl Naise vägi Armuorus Rannu Ervu külas (korraldaja Liis Jaamets) 11.08;

Rakvere Ukraina Kaasmaalaskonna Barvinok festival-laadal 27.08;

Hõimupäevade Tartu kontserdil ERMis 16.10.

Raekoja platsil Ukraina maja jõuluüritusel 17.12.

Esinemiste kõrval on VH teinud proove Tartus ja Elvas.

Aprillis algatasid VH liikmed Janika Oras ja Savannah Rivka Powell Tartu ukrainlaste lauluringi, kus VH liikmetest on pidevalt osalenud Minni

Oras, osaliselt Pihel Kuusk, Maarja Oras, Kadi Sarv, Säde Sepp. Kevadel ja sügisel käisime koos ja õppisime laule 29.04, 6.05, 13.05, 20.05, 27.05, 18.10, 1.11, 15.11, 22.11, 2.12, 6.12, 9.12, 16.12.

Janika Oras on teinud õpitube või õpitubade tsükleid peamiselt regilaulu (eesti ja seto) teemal Eesti eri paigus; osalenud Seto laulupärimuse kodulehe taastamises, tekstide muutmises, lisamaterjali otsimises jm sisuloomises; osalenud koos Minni Orase ja Meel Valguga põhikooli õpilastele suunatud Eesti Pärimusmuusika Keskuse pärimusmuusikavideote loomises, toimetanud väljaande kirjalikku osa; kogunud materjali ja õppinud Seto ja Muhu lauljatelt; osalenud Eesti Folkloorinõukogu juhatuse töös.

2023. a on plaanis jätkata kõiki seniseid tegevusliine – Väikse Hellero kooskäimisi ja esinemisi, Ukraina lauluringi. Plaanis on ukraina jõulude lõpetamine ja kontsert Tallinnas; esinemine viikingifestivalil; esinemine Biotoopia festivalil; Baltica Tartumaa eelpidu; Baltica Tallinnas; Mooste folgi regilaulutuba. Janika Oras jätkab ka üksinda õpitubade tegemist, tööd Seto laulupärimuse kodulehega, põhikooli õppevideote väljaandega, samuti külaskäike lauljate juurde, kellelt õppida pärimuslaulu ja sellega seotud teadmisi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.