HEKO KT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 89 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommentee

HEKO KT OÜ hetkeolukord

Juba 89 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Heko KT alustas tegevust 2021. aastal eesmärgiga tegeleda äritegevusega maailma muutval, keskkonnasõbalikul ja jätkusuutlikul viisil.

Meie sihiks oli saada selliseks ringmajanduse tootjaks, kes kontrollib võimalikult suurt osa tarneahelast ning hoolib sellest, mis saab toodetest ka pärast müüki. 2022. aastal lisandus ettevõtte äritegevuse hulka disainitöö pakkumine teenusena.

Ettevõtte peamine tegevus 2022. aastal on olnud: 1. disainitöö pakkumine teenusena. Selle tegevuse tulemusena on aruandlusperioodil tekkinud ettevõttele müügitulu.

2. oma toodete väljatöötamine. Kuna tooted ei ole aruandlusperioodil disainifaasist välja ja tootmisse jõudnud, siis müügitulu sellest aruandlusperioodil tekkinud ei ole.

3. tootmise ja tööruumide ülesseade. Kuna ettevõttel on jätkuvalt plaanis oma disainitud tooted ise valmistada, siis on ettevõte 2022. aastal tegelenud tootmiseks vajaliku keskkonna loomisega, sh. on soetanud selleks põhivarasse mitmeid masinaid ja seadmeid ning alustanud töökoja ülesseadega.

Kuna ettevõtte investeeringud tootmise ülesseadmiseks ja oma toodete väljatöötamiseks ei ole samal perioodil tekitanud ettevõttesse positiivset rahavoogu ning vajalike kulutuste katmiseks võeti pikaajaline laenukohustus, siis lõppes 2022. aasta ettevõtte jaoks kahjumiga. 2023. aastal on täiendava investeeringuna, samuti pikaajalise laenukohustuse abil, plaanis luua suurem infosüsteem, mis võimaldab ettevõttel turustada oma tooteid virtuaalselt ning hallata tellimusi ja tootmisahelat ühtses süsteemis, mistõttu ei ole ette näha investeeringute vajaduse vähenemist ega ka suurt kasumit 2023. aastal.

Ettevõte prognoosib positiivse rahavoo kasvu ning ka kahjumist väljumist perioodi 2024-2025, kuna selleks ajaks saavad turule mitmed tooted, mis on käesoleva aruande esitamise hetkel liikumas disainifaasist tootmisesse.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.