TARTU LINN, UUS TN 13B KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 466 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

TARTU LINN, UUS TN 13B KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 466 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta jaanuaris tellis KÜ juhatus ühistu kulul kõikidele korteriomanditele ühekordse gaasipaigaldise kontrolli. Gaasipaigaldise kontrolli käigus leitud vead tuleb likvideerida korteriomanikel ning tellida seejärel oma kuludega uus kontroll.

Lisaks tellis KÜ juhatus maja ette sissesõidu keelu ning maja taha parkimiskeelu liiklusmärkide tagasipaigaldamiseks betoonalused, postid ja klambrid. Renoveerimise eelselt olid märgid kinnitatud maja fassaadile. Märgid koos postidega komplekteerisid ja paigaldasid KÜ juhatuse liikmed.

Veebruaris teostati KÜ Uus 13b elektripaigaldise korrastamise tööd ning seejärel maja elektripaigaldis läbis auditi. Jaanuaris teostatud korteri siseste gaasiauditite järgi läbis gaasikontrolli ainult pool korteriomanditest, KÜ juhatus otsustas välja selgitada kirjaliku hääletusega, et kas kogu

Uus 13b maja soovib üldsegi jätkata gaasi kasutamist.

Märtsis tellis KÜ juhatus Uus 13b maja ette helkurribadega metallpostid koos betoonjalusega, et takistada autoga maja ees haljasalale sõitmist ning murukatte rikkumist.

Aprillis otsustati KÜ üldkoosolekul tellida maja tagumistele ustele sellised sulgurid, mis võimaldavad ukse jätta avatuks. Üldkoosolekul võeti lisaks vastu otsused Uus 13b maja trepikodade värskendusremondiks ja maja taga freesasfaldi kattega parkla rajamiseks Pikk 52 maja eeskujul.

Töödega seotud kulud kaetakse remondifondist.

Mais tellis KÜ juhatus maja keldri vahekäikudesse liikumisanduritega valgustid vastavalt KÜ üldkoosoleku otsusele.

Juunis andis KÜ juhatus teada Eksdek OÜ esindajale, et Uus 13b maja tagused keldritrepi müürid pole endiselt veetihedad. Eksdek OÜ otsustas paigaldada garantiitööde raames vee äravoolukanalid keldritrepi müüridest eemale.

Juulis teostati kirjalik hääletus Uus 13b majas gaasist loobumiseks või gaasiga jätkamiseks. Lisaks sõlmis KÜ juhatus lepingud parkla rajamiseks ja trepikoja siseviimistlustööde teostamiseks kõige soodsamate hinnapakkumiste alusel. Keldri vahekäikude tasandusvalu töö ja vahekorruste plaatimise töö teostajat ei õnnestunud KÜ juhatusel eelarvesse sobiva hinnaga leida.

Augustis valmis freesasfaltkattega parkla. Vastavalt juulis läbiviidud gaasist loobumise hääletuse tulemustele selgus, et KÜ Uus 13b maja jätkab gaasi kasutamist kuna gaasist loobumise poolt oli ainult 14% korteritest. Seega palus juhatus korteriomanikel gaasipaigaldise mittevastavuse vead likvideerida 01.10.2022 kuupäevaks ja esitada vastav tõend KÜ juhatusele.

Septembris lõpetati koridoride siseviimistluse tööd.

Oktoobris võttis KÜ juhatus ükshaaval ühendust kõigi korteriomanikega, kellel oli gaasipaigaldise kontroll jätkuvalt läbimata, uueks kontrolli tähtajaks määrati 1.11.2022.

Novembris teatas Uus 13b maja sise- ja välikoristust teostav firma hinnatõusust. Uus 13b juhatus võttis koristustöödele võrdlevad hinnapakkumised ning selgus, et praegune firma on odavaim ka hinnatõusu järgselt ja jätkatakse koostööd olemasoleva firmaga.

Detsembris hakkas KÜ juhatus tegelema jalgrattaparkla projektiga ja võtma hinnapakkumisi parkla hoone rajamiseks Uus 13b maja juurde, et 2023. aasta alguses linna poolse taotlusvooru avamisel oleksid nõutavad võrdlevad hinnapakkumised ja ülejäänud vajalik dokumentatsioon juba olemas.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.