IGALE LAPSELE PERE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 649 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

IGALE LAPSELE PERE MTÜ hetkeolukord

Juba 649 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ IGALE LAPSELE PERE on loodud, et toetada, tugevdada ja säilitada vanemlikust hoolitsusest ilma jäänud laste turvalisus, heaolu ja inimväärikus.

Ühingu põhieesmärgiks on aidata kaasa positiivse ja püsiva muutuse loomisel traumakogemusega ja piisava vanemliku hooleta jäänud laste ja noorte eest hoolitsemises ja kasuperede tugisüsteemis, toetamaks lastele ja noortele turvalise ja püsiva perekeskkonna loomist ja nende arengut.

Ühingu tegevus toimub avalikes huvides ja suures mahus heategevuslikel alustel, lisaks partnerina riigi projektides asendushoolduse kvaliteedi tõstmiselt.

Alaeesmärgid: (cid:127) Igale Lapsele Pere tegevus on suunatud laste heaolu parandamisele ja nende positiivsele ja optimaalsele arengutrajektoorile naasmisele, kes on jäänud ebapiisava vanemliku hooleta ja vajavad hooldamist teises perekonnas või muul moel asendushooldust; (cid:127) Lastega töötavate täiskasvanute arusaamise, teadlikkuse ja teadmiste suurendamine selliste laste erivajadustest nende heaolu ja tulevikuperspektiivide parandamisel, (cid:127) kasuvanemate igakülgne toetamine ning koostöö kohalike omavalitsustega, (cid:127) töö potentsiaalsete kasuvanemate/peredega – inimesed ja pered meie ümber, kes on mõelnud kasuvanemaks saamise peale, aga vajavad nõustamist, toetust, julgustust ja ka ülesleidmist - positiivne teavitustegevus (cid:127) töö vabatahtlikega – värvates ja suunates inimesi ühingu tegevustes kaasalöömise ja pideva arendamise kaudu püsivatesse tegevustesse laste heaolu parandamisel, aidates kaasa ühingu arengule, (cid:127) vajalike teenuste arendamine ning temaatilise kirjanduse ja õppematerjalide väljaandmine.

(cid:127) Väliskoostöö ühingu pädevuste ja kompetentside heategevuslikul levitamisel.

Seisuga 31.12.2022 oli MTÜ Igale Lapsele Pere liikmeskonnas 34 eraisikust liiget.

Aasta 2022 olulisemad tegevused ja tulemused olid:

Tugiteenused sotsiaalkindlustusameti koostööpartnerina kasuvanemate toetamisel: (cid:127) Peretoe teenus (cid:127) Tugigruppide korraldamine (cid:127) Psühholoogiline nõustamine ja supervisioon (cid:127) Kasuvanemate mentorlus (cid:127) TBRI koolituste korraldamine ja pakkumine (cid:127) Materiaalse ja riideabi vajadusphine kogumine raskustes peredele ja lastele, edastamine piirkondadesse (cid:127) Valdkonnas tunnustatud toetava ja erialase kirjanduse väljaandmine (cid:127) Meeskonna ja vabatahtlike arendamine (cid:127) Vabatahtlike motiveerimine ja kaasamine

Töö Ukraina sõjapõgenike abistamisega: (cid:127) Heategevuslike rahaliste ja muude materiaalsete vahendite kogumine (cid:127) Laste, perede ja asendushoolduse asutuste evakueerumise toetamine rahaliselt (cid:127) Ukraina sõjapõgenikest perede materiaalne toetamine Eestis (cid:127) Tugigruppide läbiviimine Ukraina sõjapõgenike peredele (cid:127) Kolleegide ja sarnaste eesmärkidega organsatsioonide toetamine Ukrainas ja Poolas Ukraina toetamisel (cid:127) 3 raamatu tõlkimine ja väljaandmine Ukraina keeles (cid:127) Traumateemalised koolitused ja nõustamine.

2023 aastal jätkuvad enamus 2022 plaanilisi tegevusi kõikidel suundadel; vähendame rõhuasetust liikmeskonna kogumisele, samas keskendume veel rohkem sihtgruppi toetavate teenuste ja tugitegevuste ning regionaalse töö arendamisele; piirkondlike vabatahtlike ja ühingu meeskonna väljaõppele, haridus- ja lastega töötavate spetsialistidele suunatud teabe- ja info levitamisele ja omatulu ning -vahendite leidmisele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kiindumusteooria ja trauma käsitlus lapse arengut toetava keskkonna loomisel

“Kiindumusteooria ja trauma käsitlus lapse arengut toetava keskkonna loomisel”                                                                                 
kasupered.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.