FOREST FARM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1712 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 27 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga komme

FOREST FARM OÜ hetkeolukord

Juba 1712 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 27 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Majandusaasta jooksul tegutses Forest Farm OÜ metsamajandamisega ja põllumajandussektoris teravilja kasvatamise ja realiseerimisega.

Majandusaasta jooksul realiseeriti turustamiskõlblikku teravilja.

Metsafond on kujunenud enamjaolt erametsade kokkuostu teel. Ostustrateegias on olnud olulisel kohal metsamaa kontsentreerimine võimalikult ühte piirkonda. Ettevõttel on pikaajaline metsamajandamise kogemus ning oma tegevuses peetakse oluliseks jätkusuutlikkust, kvaliteeti ja efektiivsust. Metsa kasvatamine ja noorte metsade hooldamine on üks tähtsamaid prioriteete igapäevases tegevuses.

Forest Farm OÜ majandustegevus on keskkonnasõbralik, sest oma metsamajanduse tegevuses lähtub ettevõte Eesti Vabariigis kehtivast metsaseadusest, keskkonnastandarditest ja metsade majandamise Heast Tavast. Majandame oma metsasid säästlikult ja loodussõbralikult.

Jälgime, et säiliksid metsade looduslikud protsessid.

Ettevõtte kõik töötajad on metsandust hästi tundvad ja pikaajalise kogemusega spetsialistid.

Kuna ettevõtte peamised kliendid ja hankijad asuvad Eestis ja Euroopa Liidus, siis valuutakursi kõikumisest ettevõtte tegevusele riski pole.

2022. aastal ettevõtte juhtkonnas muutusi ei toimunud.

Forest Farm OÜ 2022. aastal olulisi uurimis- ja arendustegevusi ei toimunud.

Negatiivsed keskkonnamõjud ettevõtte tegevuses puuduvad.

Finantssuhtarvud

Näitaja Arvestusmetoodika 2022 2021 2022 kasum/2021

Kasumi kasv 27,67 0,27 kasum 2022

Müügitulu kasv müügitulu/2021 1,04 1,60 müügitulu

Omakapitali

Kohustused/omakapital 4,71 2,26 võlasiduvus

Võlakordaja Kohustised/varad 0,82 0,69

Tuleval 2023. aastal on plaanis jätkata samadel tegevusaladel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.