WIRENET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 193 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommente

WIRENET OÜ hetkeolukord

Juba 193 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Wirenet OÜ on registreeritud Äririgistris märtsil 2022. aastal. Ettevõte on oma tegevuse käigus hankinud erakliente ja kliente erinevate juriidiliste isikute näol. Valminud projektid hõlmasid päikeseparkide, elektriseadmete (peakilbid, konditsioneerid, soojuspaigaldised) paigaldust, kaabeldust, samuti automaatika programmeerimist. Ettevõte tegeles tugev- ja nõrkvoolusüsteemide projekteerimisega. Tegevuse käigus probleeme ja lahkarvamusi klientidega ei esinenud, ebaolulised puudused lahendati operatiivselt koos klientidega.

Müügitulu oli 2022 aastal 148 970 eurot.

Põhilised partnerlussuhted olid Eesti firmadega Basseinservice OÜ, Vulcanos Kiir OÜ, samuti eraisikudega

Firma tegi aruandlusperioodil koostööd järgmiste firmadega: Onninen AS, Airwave OÜ, Esvika Elekter AS, Sokket OÜ ning teiste Eesti ja välismaiste ettevõtetega.

2022-nda aasta jooksul oli kahele juhatuse liikmele arvestatud juhatuse liikme tasu 505 eurot , teisi soodustusi välja makstud ei olnud. Mõlemad juhatuse liikmed omavad põhitöökohta, kus saavad põhitöötasu.

Aastaaruande koostamise perioodi jooksul töötab ettevõttes juba 3 inimest.

Aasta kokkuvõtteks koostas ettevõtte kasum 7 054 eurot, see on väga hea tulemus.

Järgmise aasta plaanid: väljatöötamisel on mahukamad projektid, käivad läbirääkimised uute partneritega ning toimub uute klientide otsimine.

Esialgu jäävad tegevused samaks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.