FINANCIAL CONSOLIDATION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 881 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommente

FINANCIAL CONSOLIDATION OÜ hetkeolukord

Juba 881 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2021a september kuus alustas Financial Consolidation OÜ tegevusega. 2021a. neljandal kvartalil on ettevõte tegelenud enamasti arendustöödega ning partnersuhete loomisega ja ka kasvatanud ettevõtte meeskonda. Financial Consolidation OÜ on tegutsenud madalate püsikuludega, kuid samal ajal on loodud soodsad alused (tehnoloogilised ning partnerlussuhted) kiiresti kasvamiseks.

2022a tegevuse algusest on ettevõte käive kasvanud ning jätkab sama kiiret või veel kiiremat kasvu 2023a.

2022a. lõpetasime majandusaasta kasumiga.

Kokkuvõttes on Financial Consolidation OÜ eelnevalt seatud 2022a. eesmärgid täitnud.

Maailma tabas 2022 aasta Veebruaris Ukraina sõja olukord kus esialgne šokk tabas ka reklaami valdkonda, õnneks reklaami valdkond taastus kiiresti ning äritegevus jätkus ilma, et meie käive oleks langenud. Jälgime olukorda hoolikalt ja praegusele positsioonile tuginedes ei avalda see märkimisväärset negatiivset mõju meie tegevusele.

2023a. Kasvatame turuosa kiirlaenu vahenduse sektoris.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.