SPORDIKLUBI AEG MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 766 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 30 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

SPORDIKLUBI AEG MTÜ hetkeolukord

Juba 766 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 30 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

3. oktoobril 2022 asutamise 33. aastapäeva tähistanud klubi missiooniks on sporditegevuse arendamine heategevuslikul eesmärgil avalikes huvides ning kasumit mittetaotleval viisil.

Klubi korraldab vabatahtlikkuse alusel erinevas vanuses kohalike elanike sportlikku tegevust. Neile on loodud treeninguvõimalused ning hangitud vajalikud spordivahendid võimlemise, korvpalli, sulgpalli, saalihoki, minijalgpalli ja võrkpalli harrastamiseks.

Klubile on endiselt oluline töö laste ja noortega. Pallisaalis tegutsesid erinevate spordiklubide jalgpallurid ja saalihokimängijad, noored allveeujujad tegelesid üldfüüsilise ettevalmistusega.

Klubis on aasta jooksul toimunud üritusi peredele ja noortele. Koolivaheaegadel on laste treeningrühmad läbi viinud oma seltskondlikke ettevõtmisi. Toimusid pallimängurühmade sõpruskohtumised, piknik vabaõhumuuseumis, parvematk Pirita jõel, klubi aastapäeva tähistamine laevareisil jne.

Mustamäe linnaosas on analoogseid kogu elanikkonnale avatud klubisid endiselt vähevõitu, seega on siinsel tegevusel veel jätkuvalt roll terve linnaosa ulatuses. Kuigi arusaadavalt jättis viirusolukord kogu tegevusele negatiivse pitseri ja klubi pidi korduvalt üldse kinni olema või piiranguid järgima. Klubi tegevust tunnustab ka kohalik omavalitsus, kes on olnud heaks partneriks. Klubi pikaajalist tegutsemist aastast 1989 linlaste sporditegevuse arendamisel on tunnustanud ka Tallinna Linnavolikogu, omistades 2005 klubi juhatuse esimehele Tõnis Teesalule Tallinna

Teenetemärgi.

Juhatus tänab kõiki klubiga seotud ja kaasa aidanud füüsilisi ja juriidilisi isikuid ning teeb ettepaneku tunnistada aasta tegevus rahuldavaks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.