FORTUMIX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 493 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga komment

FORTUMIX OÜ hetkeolukord

Juba 493 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Fortumix asutati novembris 2009 majandustegevuse arendamiseks Euroopa Liidus laiemalt. 2010. aastal omandati tütarettevõtted Lätis ja Leedus, kellele kuulub kokku üle 25 ha arendatavat maad.

2022. majandusaastal tegeles Fortumix OÜ kinnisvaraarenduse ja investeeringute juhtimisega.

Lätis jätkati ettevõtte SIA Pond Street Center põhitegevusega, milleks on kinnistute haldamine, olemasolevate hoonete baasil üüriteenuse pakkumisega.

2021 aastal toimus Lätis kohalike omavalitsuste reform, mille raames ühendati paljud omavalitsused suuremateks üksusteks. Analoogne reform toimus mõned aastad tagasi ka

Eestis. Marupe vallaga ühines naaberomavalitsus Babita ja reformi käigus omistati Marupe`le linna staatus.

Leedus, Vilniuse rajoonis jätkati ettevõtte UAB Bonapriksas põhitegevusega, milleks on tütarettevõttele kuuluvate kinnistute haldamine.

2023. aastal jätkatakse ettevõtte põhitegevusega, jätkatakse arendustegevusega ning planeeringutega.

31.12.2022 lõppenud majandusaastal ei vasta Fortumix OÜ netovara seaduses ettenähtud piirmäärale, omakapital on negatiivne. 2023 aasta jooksul võtavad osanikud vastu otsuse vastavalt ÄR-le §176 , et taastada omakapital.

Priit Seeman

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.